gitman vintage x 3

Très Bien Shop Malmö

Iso kiitos Très Bien Shopin Mårtenille ja Björnille, jotka kerta toisensa jälkeen osoittavat kuinka hyvin voidaan hoitaa ja ylläpitää asiakassuhteita ilman kasvokkaiskontaktia. Ensi vuoden matkasuunnitelmiin kuuluu ehdottomasti ensivierailu heidän Malmössä sijaitsevaan liikkeeseen.

Gitman Vintage kauluspaidat

Olin jo vauhkonnut Oxford-kauluspaidoista sen verran, että oli korkea aika hankkia seuraa ainokaiselleni Acnelta. Pari kuukautta sitten esittelyssä olleet haavepaidat Gitman Vintagelta kotiutettiin vähän aikaa sitten yllä mainitusta liikkeestä. Tiedän väittäneeni, ettei kauluspaitoja kannata tilata netistä, mutta päätin tässä tapauksessa minimoida riskit. Ensin konsultoin ruotsalaisia kauppiaita useamman kerran sähköpostitse kyselemällä kokoasioista, istuvuudesta, palautusoikeuksista yms. Perusmaanisena päätin kuitenkin vielä varmuuden vuoksi tilata kaikki kolme sekä koossa S että M. Vääränkokoisten palautus hoitui ongelmitta, trèsbien-tyyliin.

Kommentoi

  1. Gitman Vintage ja South Villard kolahtavat. Olisipa tuollainen gitman -loft ja siellä villard -tuoli…
    Mielenkiintoista myös huomata, että meillä on samat lempivärit!