mint & vintage -loppuunmyynti

Mint & Vintage SaleSurkujen surku – yksi suosikkinettiputiikeistani, symppis ja söpöilevä Mint & Vintage on ilmeisesti lopettamassa toimintaansa, ainakin tällä konseptilla. Pitkää iloahan tästä ei ole, mutta pientä laastaria haavoihin kuitenkin – massiivinen lopetusale alkaa ensi yönä kello 1.00 Suomen aikaa (0.00 Ruotsin aikaa). Myynnissä alehinnoin mm. Carin Westeriä (esimerkiksi niitä kenkiä, jotka olivat tovi sitten loppu kaikkialta), Minimarketia, Rodebjeriä, Permanent Vacationia ja paljon muuta kivaa. Alennuksessa on siis myös tämän sesongin kamaa – siis jo marraskuussa!

Aleprosentit ovat edellisten kausien tavaroille 30-70%, tämän kauden kamppeista vähennetään 30-50%. Ja kun maksaa kortilla ja kirjoittaa alekoodiksi ”KORT”, silpaistaan alehinnasta vielä 10% pois.

Jösses. Pitääkö tässä tosiaan valvoa ensi yönä?

Alekamoihin voi tutustua täällä.

 

Kommentoi

  1. Hahaa, juurikin tänään kävin kamppailua kaupassa mutta jätin Westerin kengät ostamatta. Tämäkin siis on mahdollista! ..Pakko mennä äkkiä nukkumaan, etten vaan palaa tuonne.

  2. Kiitos vinkistä :) valvoin eilen myöhään ja klikkasin yhdet housut itselleni. Saa nähdä millaiset ovat…raporttia seuraa kyllä.

  3. anna, sullako piti pinna? Rautainen nainen! :) Tilasin vahingossa Mint&Vintagelta jotain, jota mun on pitänyt hommata jo pitkään… Ja nyt irtosi hyvät alet. Nyt jännätään.

    Malia, loistavaa! Toivottavasti ovat sopivat. Raporttia odotellessa :)

  4. Joo-o, kyllä piti! Ihan vaan siksi, että tilasin vihdoinkin yhdet toiset kengät joita olen himoinnut jo piitkään (jopa vuoden!) joten iski pieni ahdistus tuosta tilivarojen ennätysnopeasta hupenemisesta.. Tahtoisin tuolta yhden Minimarketin mekon mutta mä oon nyt ehkä saanut jo ihan tarpeeksi tälle kuulle. Pistä kuvia mitä tilasit! Varmasti jotain ihanaa :)

  5. Inke, KIITOS tiedosta, tilasin nyt haaveilemani Wester-nilkkurit minäkin. Ikävää kyllä, kun Mint&Vintage loppuu, se oli taannoin ehdoton lempipaikkani selainikkunaostoksille…

  6. anna, arvasin että syynä kengistä kieltäytymiseen ovat… Toiset kengät. :) Tilasin sieltä harmaan villatakin, jänskättää millainen se mahtaa olla livenä. Ja mitenköhän koko.. Argh.

    sugar kane, ihan mahtavaa että nyt saat Ne Kengät joita olen sinun seurannut himoitsevan pitkin syksyä. Jotain hyvää siis tästäkin konkurssista.