south willard

SW Clothes StackSouth Willard on kalifornialainen vaatekauppa, joka tänä syksynä on myös lanseerannut ensimmäisen oman vaatemallistonsa. Kuten monesta muusta mallistosta tänä syksynä, huokuu myös tästä että inspiraatiota on haettu perinteisistä työvaatteista ja ulkoilmavaatteista. Vaikka mallistossa onkin paljon kauniita vaatteita, niin olen melkein eniten innoissani yllä olevasta kuvasta.

South WIllard ShirtsOxford-paidasta on jossain määrin tullut oma suosikkini kauluspaitojen maailmassa. Rakastan sekä semiväljää leikkausta että napitettua kaulusta, enkä heittäytyisi hankalaksi jos joku näistä kolmesta olisi tulossa omaan vaatekaappiini.

South Willard muutLisäksi tykkäsin erityisesti ohuehkosta untuvatakista ja rintataskulla varustetusta t-paidasta. Farkutkin näyttävät kuvassa oikein mainoilta. Koko mallisto ja hintalaput ovat nähtävissä South Willardin omilla sivuilla.

(kuvat highsnobiety.com)

Kommentoi

  1. nuo kengät! haluan!