drool

cardia_bootsWhyredin ensi kevään mallistoon kuuluvat saappaat ovat paitsi kauniit, myös nerokkaat. Varsi irti vetskarilla? Kahdet kengät yhdessä parissa? Nerokkuutta, ja  silmiähivelevän kaunista sellaista. Raastavatkohan vetskarit sukkikset risaksi? Todennäköisesti.

Kenties inspiraation näihin Cardia-saappaisiin tarjosi Ruotsin Glamour-lehdelle bloggaava Jonna, joka vastoin kaikkia ennakko-odotuksia onnistui mielestäni huikeasti pätkäistessään Acnen saappaat vetskariversioksi. Moiseen rohkeuteen ei meikäläisen pää riittäisi.

Whyred Cardia Boots, 530 € (huhhuh), whyred.se

Kommentoi

 1. Oh dear god miten upeat! Kelpuuttaisin mieluusti omaan kenkäkaappiini – tuskin olen ainut ;)

 2. Ooohhhh! Käsittämättömän kauniit saappaa!

 3. Voi Inke ja Jan minkä olette tehneet… Teidän avullanne olen löytänyt monta monituista himotuksen kohdetta ja ”uutta tuttavuutta”. Nyt alkuviikosta huomasin ”tarvitsevani” uuden talvitakin. Tuota ”tarveta” (jota ei ehkä todellisuudessa ole!) lisäsi vain entisestään Inken veronpalautukset 2009. Lopputuloksena on, että nyt odotan A.P:C:n pakettia itselleni kuin kuuta nousevaa (ja toivon / uskon tuossa paketissa olevan unelma takkini)! Ja ennen teitä en ollut noteeranut koko A.P.C:tä aikaisemmin!
  Tuhanneet kiitokset Teille molemmille mahtavasta blogista! : )

 4. annaesteri, kiitos ja anteeksi! :) Raportoi heti välittömästi, minkä takin tilasit. Toivottavasti se on täydellinen! A.P.C.:n rotsit eivät välttämättä ole niitä paukkupakkasten luottokamoja, kun ne on luotu pärjäämään Ranskan talven haastavissa olosuhteissa, mutta omallani kyllä on pärjännyt mainiosti syksyn ja uskon siitä olevan paljon iloa myös keväällä. Acnen toppapomppa (a.k.a. ”veronpalautukset”) taas pitänee musta huolen joulun Lapin reissulla ja pahoina Helsingin viimapäivinä.

 5. inke…. Omistan mustan Filippa K:n duffelin, ja jostakin ihmeen syystä nyt keksin, että haluan tuon klassisen kaunottaren kaveriksi sinisen parkatakin. Joten A.P:C:ltä tulee sininen parka. Hivenen jännittää, että miltä takki näyttää todellisuudessa, joten toivon pakettini saapuvan mahdl. pian! Tosin nyt luotan intuitiooni vahvasti, sillä ensin huomasin ”takki tarpeeni” ja vasta sitten hoksasin A.P:C:n takin — aika usein kohdallani on myös toisin päin, ensin löydön ja sitten teen ”tarpeen”.
  Eli myös minä sijoitin veronpalautukset takkiin. Joku voisi pitää jopa hivenen hulluna ja kajahtaneena, mutta uskon, että itseenä sijoittaminen kannattaa aina : ) !
  Toivon, että tuo sininen unelma auttaa minua niinä päivinä, kun musta duffeli tuntuu liian siistiltä räntään ja loskaan. Paukkupakkasille omistan ”ihan kivan” untuvatakin, eli näytän melkolailla pallerolta…

 6. Upeat saappaat! Voi miksi mulle ei tullut (paljon) veronpalautuksia, vaan mätkyjä :( Tuossa olisi ollut sopiva sijoituskohde.

 7. Oijoi, aika pahan pistit. Hintaahan voi järkeillä ajattelemalla että saa kahdet kengät samaan hintaa. Kahdet kalliit kengät.
  EIköhän vetoketkuun ole jätetty saumaa niin ettei se osu nilkkaan, olisi muuten aika murhaa!

 8. annaesteri, toivotaan että takki vastaa odotuksiasi! Täällä on A.P.C.:sta oikeastaan vain hyviä kokemuksia, kaikki mitä sieltä on hommattu on osoittautunut oikein hyvälaatuiseksi käyttövaatteeksi. Myönnettäköön kuitenkin, että vaikka poikien mallistot lähentelevät aina täydellisyyttä, on tyttöjen mallistoissa muutamia helmiä… Ja aina myös muutama masentavan ja hyvin epäimartelevan näköinen 70-lukulainen kolttu. Toisaalta olen tästä kiitollinen.. Jos kaikki menisi aina nappiin, olisin tehnyt henkilökohtaisen konkurssin jo aikapäiviä sitten.

  h, pitäisiköhän saappaat hommata lohdutukseksi? :) Ikävä kuulla mätkyistä, ensi vuonna parempi tuuri.

  LauraL, sinäpä sen sanoit – kahdet KALLIIT kengät samassa parissa… Jos hinta olisi ollut parisataa euroa vähemmän, olisin ehkä kuvitellut tehneeni parhaan löytöni ikinä :D

 9. Voi hitsi, musta noi oli maailma täydellisimmät ja järkevimmät kengät kunnes mainitsit tuon sukkahousujen tuhoutumisen…do not want! Vaikka eipä mulla varaakaan noihin olisi haha :D

 10. indie, mieti miten paljon me säästetään sukkahousuja jättämällä nuo saappaat hankkimatta… ja vähän rahaakin.

 11. Mä näen mielessäni ratkaisun tuohon sukkahousuongelmaan siinä tilanteessa, kun saappaita käytetään pitkävartisena. Lyhytvartisen kengän vetoketjunpuolikkaan päälle pitäisi kehitellä jokin siistinnäköinen suoja, joka estäisi sukkahousutuhot. Todella kauniithan nuo saappaat on, mutta hinta hieman puistattaa.

 12. Lotu, me taidetaan olla hieman sukkishysteerisiä moisiin kenkiin.. :)