Kommentoi

  1. Näissä kuvissa ei ehkä ole mitään kovin ihmeellistä, mutta silti ne on todella ihania! Pysäyttivät ainakin minut. Ah! Kiitos.

  2. Eipä kestä, näin kauniita kuvia on ilo jakaa. Vielä jos omatkin kuvat tai photaritaidot olisivat tätä luokkaa :)

  3. Olen nyt käynyt varmaan kymmenen kertaa katselemassa näitä kuvia. Ihan älyttömän hienoja! Nopealla vilkaisulla voisi ensin ajatella, että kuvat ovat vanhoja, mutta kuitenkin mallien olemus ja tarkempi vaatteiden katselu paljastaa, ettei kuvia ole löydetty kuva-arkistojen kätköistä.

    Saisinkohan suostuteltua jonkun tuttavapiirini miehistä hankkimaan itselle alimman kuvan takin? Jos takki ei mahtuisi kaverin naulakkoon, voisi säilyttää takkia luonani, jotta voisin silittellä ja hypistellä takin yksityiskohtia rauhassa.

  4. On upeat kuvat, kyllä.
    Jos olisin mies olisin tuollainen. SIis HALUAISIN olla. Totuus olisi sitten tietysti jotain ihan karmeeta…

  5. Ihania kuvia! Minäkin tahtoisin tuon alimman takin – ottaisin sen itselleni, en miehelleni.