back to black

Haaveilua 4.11.2009Kuvan neulemekko oli päälläni tänään.. Tai siis tänäänkin. Tässäpä pientä ajatusleikkiä Farfetchin ”Voita £3000 shoppailurahaa” -kisan innostamana. Syksyn suosikkivaatteelle kun olisi kivaa voida valita täysin uudet asusteet vaihteeksi myös omien varastojen ulkopuolelta.

Tosin huomasin olevani suhteellisen vaatimaton myös haaveillessani – paitamekon kun omistan jo, tuota kyseistä kynsilakkaa löytyy, samoin hentoisia hopeakoruja… Eihän sitä nyt liikoja sentään sovi toivoa. Mutta uuden kirjekuorilaukun tosiaan tarvitsisin, ja aivan ehdottomasti myös nuo kengät. Älkää kyseenalaistako.

Neulemekko Acne
Kengät B Store
Kirjekuorilaukku Borba Margo
Kaulakoru Miss Bibi
Kynsilakka Essie Rock Star Skinny

(kuvat farfetch.com, essieshop.com)

Kommentoi

 1. En kyseenalaista, en missään nimessä. Minullakin voisi olla noille kengille käyttöä.. ;)

 2. Voi en kyseenalaista minäkään! Ihanat kengät, jotka saisivat rakastavan kodin myös minun luotani!

  Ja tuo mekkosi on edelleen hillittömän i-ha-na. Tahtoo samanlaisen. Tai sen Whamin.

  Terveisin se joku, joka ei ole ehtinyt kaikenmoisten kiireiden takia kommentoimaan liian pitkään aikaan.

 3. Siis tuo kenkien varsi… Se varsi!! Vaikka yleensä mua ahdistavat liian leveät nilkkurien ja saappaiden varret, niin tuollaiset tahallaan liian väljät varret sitten taas kelpaisivat.

  Jos joulupukki lukee, ottaisin parini koossa 36!

  Vimps, kuvassa on hienoihin asusteisiin naamioitunut musta Wham :) Tänään laitoin muuten päälle harmaan Whamin. Vitsi mitä vaihtelua.

 4. No penteles, sehän oli se Wham… mutta sulla oli joku toinenkin ihana Acnen neulemekko, muistelen. Yhtä kaikki, ne näyttävät mielettömiltä ja mielettömän lämpöisiltä. …mutta mitä mä valitan, mullahan on Arelalizzan ihana ja ihanan pehmeä ja lämmin kasmirneule päällä ekaa kertaa! Ja huom: hankin sen jo syyskuun alussa Design Marketilta, mutta olen odotellut tätä talven tuloa.

  Pistän siitä lähipäivinä kuvia, kunhan löytäisin jostain siihen aikaa!

 5. Kenkien lisäksi, mulle saisi ehdottomasti toimittaa tuon kirjekuorilaukun. Kulmikas muoto ja vetoketjut tuovat siihen sopivasti rockhenkisyyttä. Sopisi siis mainiosti melkein kaikkien asujeni seuraksi. Ja kengissä parasta on nimenomaan tuo liioitellun löysä varsi. Korkotkin näyttävät niin jykeviltä, että niillä pystyisi vaikka juoksemaan Turun mukulakivikaduilla, eikä mun siis tarvitsisi hylätä kaikkia niitä oikopolkuja, joiden avulla ehdin paikkoihin ajoissa :)

 6. Susta on tullut korkokenkähullu! Tervetuloa kerhoon. :D