unilelupuuhka

Slow and Steady -Faux Fox Stole

Tämä pehmolelupuuhka on hauska, eettisempi vaihtoehto turkisstoolalle ja kerää taatusti kaikki katseet. En tiedä, olisiko itselläni pokkaa ulkoiluttaa pehmopuuhkaa, mutta idean tasolla tämä pelasti tämän ankeahkon maanantaipäivän. Tästä sitten tee-se-itse-vinkkiä jollekin näppäräkätiselle pikkujoulumekkoon piristystä kaipailevalle, kenties?

Slow and Steady Wins The Race – Faux Fox Stole, 300 $, creaturesofcomfort.com

Kommentoi

  1. Aahahah tää oli todellakin päivän piristäjä, mun piti postata tämä kanssa mutta vloppu on mennyt vaan muutossa. Nyt on pystyssä tietokone ja netti sekä vaaterekki = alles gut! Mutta joo, tuo on kyllä niin härski & ihana & kamala että oksat pois. Tommosen ketun voisin kaulalle ottaakin. :)

  2. Voi ei! Pikku pehmosta tehty julmasti lämmike! Ei kun oikeasti pääsi kyllä röhönauru nähdessäni puuhkan :D

    Äitini on kerännyt kirpputoreilta pari aitoa vanhaa turkispuuhkaa, enkä jostain syystä pidä niitä yhtään epäeettisinä, mutta uutena en turkiksia kyllä pystyisi ostamaan. Miksi ylipäätään ostaa uutta, kun hyväkuntoisia vanhojakin turkiksia löytyy kirppareilta ja sukulaisten kaapeista ihan riittävästi? Mä mielummin kiedon kaulaani vaikka unilelupuuhkan kuin uuden ketunkarvan, jos jostain syystä äitini löytöpuuhkat katoavat ja kaulan ympärille on pakko saada jokin eläin.

  3. anna, onnea uuteen kotiin! Älä masenna mua, kai sullakin on vielä jotain laatikoita sentään purkamatta..? :)

    Lotu, jos tuo puuhka ei muuten lämmitä niin mieltä ainakin.. Minua tämä ainakin hymyilyttää. Uutta turkispuuhkaa en välttämättä lähtisi ostamaan, perintöpuuhkaan todennäköisesti suostuisin. Pehmopuuhkaan taatusti! Itse asiassa mulla taitaa isän luona olla tallessa pitkänmallinen pehmolelukettu.. Veikkaan, että lopputulos ei olisi ihan yhtä fierce kulahtaneen viininpunaisella samettiketulla?