scrub-a-dub-dub

Davines Awakening Oxygenating Scrub ShampooKaikenlaisia täsmätuotteita ja ihmekosmetiikkaa on kieltämättä tullut kokeiltua, mutta tällaisesta tuotteesta en ollut ennen tätä päivää vielä kuullutkaan. Bongasin Ruotsin Ellestä päänahkaa kuorivan shampoon. En ole tiennyt tarvitsevani moista, mutta nyt olen melkoisen varma etten enää selviä ilman. Ajatus hivenen minttuisella kuorintashampoolla rapsutetusta, virkeänä kihelmöivästä päänahasta saanee minut ryntäämään lähimmän Davines-jälleenmyyjän luokse ihan näinä päivinä.

Muutenkin Davinesin hiustuotteet ovat pyörineet mielessä jo pidempään, kiitos Stellan. Purkit ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan niin upeita ja vähäeleisen tyylikkäitä, että uskon joutuvani remontoimaan kylpyhuoneen ennen moisten purnukoiden hankkimista. Hukkaan menisivät noin kauniit purnukat, ellei niitä pääsisi asettelemaan huolettomasti pelkästään sisustuslehdissä toimiville tammipuisille kylppäriavohyllyratkaisuille puhtaanvalkoista taustaa vasten ympäristöön, jossa pyyhkeen pääasiallisena tarkoituksena on toimia tarkkaan harkittuna sisustuselementtinä.

Jos jätetään kylppäriremontin aiheuttamat kustannukset pois, paljonko nämä Davinesin shampoot ja hoitoaineet maksavat? Onko joku kokeillut, ovatko ne hyviä? Loukkaantuvatko purkit, jos ne joutuvat ihan tavalliseen kerrostalokylppäriin jonka ainoa spa-elementti on 70-lukulainen kylpyamme?

Kommentoi

 1. Hyviä on eivätkä helposti loukkaannu. :)

  Kannattaa valita kampaajan kanssa juuri sinulle sopivat tuotteet, niitä nimittäin löytyy lähes jokaiselle hiustyypille. Hintaa en muista mutta ei nyt kolmea kymppiä enempää taida purkki maksaa…

 2. Ihan sika hyvä toi kuoriva shampoo! Suosittelen, riittoisa myös. Jussilla tosi herkkä pää ja noi tuotteet on must. Just tilattiin litra Juden shampoota! Cool.

 3. Davines on käytössä täällä ja kaikki kokeilemani on aivan ihanaa. Tuoksuu parhaimmalle ikinä, hiukset jää pehmeiksi ja raikkaiksi. Maksavat noin 20 euroa puteli. Myös vaniljalle tuoksuva lakka on puhdasta rakkautta.

  Ja tämä kuoriva shampoo täytyy hankkia heti!!

  p.s Ei ne loukkaannu, mutta esillä ne haluaa olla.

 4. Palailen vielä tuohon luonnonkosmetiikka aiheeseen eli itse en käytä ollenkaan rasvaa, pelkkä kasvovesi riittää, ainoastaan talvella saatan välillä laittaa vähän rasvaa. ihoni voi nyt paremmin kuin koskaan ja osa syy on varmasti se etten käytä tukkeuttavia voiteita. niin ja käytän providan tuotteita, sopivat todella hyvin iholleni, mutta olen huomannut että sen oman merkin ja sarjan löytäminen kestää ja kokeiluja on tehtävä, lompakkoa ja hermoja koetellaan, mutta lopputulos on sen arvoinen. :)

 5. NinaV, täytyypäs ottaa näistä selvää :) Näitä ei vissiin kannata kuitenkaan valita sen näteimmän purkin perusteella kuitenkaan..

  Maija M, ooo hyvä tietää! Mistä tilasitte?

  Nina, vaniljalle tuoksuva lakka? Olen myyty.

  liina, mäkin olen vaan yöksi laittanut nyt rasvaa ja iho kiittää. Huomattava muutos tuli kun vaihdoin meikkivoiteen mineraalimeikkeihin… Olisinpa tajunnut tämän aiemmin. Providasta en ole kuullutkaan, täytyy kartoittaa! Ja joo, eipä näissä meikki- ja ihonhoitoasioissa valitettavasti löydä luottotuotteitaan kuin yrityksen ja erehdyksen kautta… Harvoin vaan menee niin pieleen kuin ton Weledan kanssa :(

 6. […] kuin arvelin, tyylikkäät purkit pärjäävät sittenkin myös tavanomaisessa kylpyhuoneympäristössä. […]