bandanas

Scarves, bandanas etc.

Viime lauantain huivikokeilu oli onneksi onnistuneempi kuin siitä otetut valokuvat. Tämän innoittamana etsiskelenkin uusia erivärisiä huiveja piristämään arkeani. Tällä kertaa tarkoitan mustan lisäksi muitakin värejä kuin harmaata, olen jopa valmis harkitsemaan sinistä ja punaista. Ylhäällä oikealla näkyvä viininpunainen huivi on A.P.C.:n ja se on todella hieno, mutta valitettavasti myös hyvin loppuunmyyty – eli vaihtoehtona poissuljettu. Sen alapuolella näkyvä nelikko on Fifth Avenue Shoe Repairin. Sääli, että huivien hintalappu on sen verran kova, etten suostuisi harkitsemaan näiden ostamista ilman tuntuvia alennuksia. Nämäkin siis poissuljettuja – kaikki neljä.

Jäljelle jää yksi ainoa huivi, joka itse asiassa toimi tämän postauksen inspiraationa. Kuvassa alimpana on 16th Collectionin tummasininen pilkullinen silkkihuivi, joka olikin oma suosikkini alusta lähtien. Kiva huomata, että mieluisin oli kerrankin myös kaikista edullisin.

A.P.C., Wool Bandana, 25€, apc.fr
Fifth Avenue Shoe Repair, Graphic Hanky, 88€ fasr.com
16th Collection, Mathew, n. 15€, 16th Collection

Kommentoi

  1. […] Kengän malli on jo entuudestaan tuttu, nahka aivan yhtä pehmeää kuin mustassa parissa ja ruskean sävykin on juuri oikea. Yhdistäisin nämä mielelläni vaaleisiin farkkuihin, Gitman Vintagen kauluspaitaan, tummanharmaaseen pikkutakkiin ja Dries Van Notenin laukkuun. Pienenä yksityiskohtana lisäisin vielä tummanpunaisen huivin. […]