mokka

Isaac Reina

Johan on kauniita laukkuja Isaac Reinalta. Rakastan harmaan sävyä ja mokkanahan tuomaa struktuuria. Oma laukkukiintiö on kuitenkin tällä hetkellä täynnä, eikä onneksi ole pakko ostaa kaikkea mistä täällä kirjoittaa. Eihän? Olisihan tuo vasemmassa yläkulmassa oleva, mahtavan laiskan näköinen Travel Trotter Bag hieno lisäys kenen tahansa laukkukokoelmaan. Hinnaltaan se ei valitettavasti ole kuitenkaan ihan sieltä edullisimmasta päästä. Sen vieressä on Standard 48 Hour-niminen laukku, joka sopisi aivan mainiosti reissukassiksi lyhyempiä viikonloppureissuja varten.

Yksi ongelma tuli itselleni mieleen – noin hienoa vaaleaa mokkalaukkua en uskaltaisi heittää lentokoneen ruumaan.. Mieti nyt pelkotiloja, jotka kohtaisi joka kerta odottaessaan laukkuaan liukuhihnan vieressä lennon jälkeen. Päässä pyörisi kaiken maailman kauhukuvia – mihin se on voinut tarttua, kuinka pahasti se on revennyt? Entäs öljyläikät, lika ja muut mokkanahan viholliset? Ei ei, kyllä se on perinteinen ankea matkalaukku, joka säästää reissaajan edes muutamalta huolelta.

Tiedostan, että alarivin rahapussi ja kirjekuorilaukku ovat naisten käyttöön, mutta olivat niin hienoja, etten raaskinut kuvasta poiskaan jättää. Kannattaa käydä vilkaisemassa myös muiltakin osin onnistunutta mallistoa, mieluiten tietysti lähimmän jälleenmyyjän luona.

Travel Trotter Bag, 625€
Standard 48 Hour Bag, 720€
Soft Pouch, 60€
Clutch Bag, 350€

Kommentoi

  1. Niin kauniita, niin kauniin värisiä, niin kaunis materiaali…

    Voisin omistaa nuo kaikki.

  2. Syötävän kauniita! Tosin en kyllä uskaltain sijoittaa ton väriseen laukkuun, koska oon täys tuho mitä tulee vaaleiden vaateiden, kenkien yms. sotkuiluun :)

  3. Ei saa näyttää tuollaisia ihanuuksia shoppailuhulluille :)!

  4. Mulla on MHannin samansävyinen harmaa (mutta pintanahkaa) oleva matkakassi, joka on kuin noiden kahden ensimmäisen risteytys:D Kesäreissut oli yhtä juhlaa ja löytyi pilkkahintaan jostain outlet-tapahtumasta…