lämmikettä

Pendleton Tartan Muffler”An authentic tartan scarf is a bright, warm finishing touch. Supersoft Whisperwool™ fabric is woven in our own Northwest mills. 100% pure virgin wool.” Olen myyty.

Tiedostan olleeni täysin värisokea etsiessäni uutta kaulaliinaa alkusyksystä. En edes suostunut katsomaan muita kuin mustia ja harmaan sävyisiä lämmikkeitä. Löydettyäni tämän ruudullisen huivin ihmetyttää kyllä suuresti, kuinka olen voinut unohtaa klassisen tartan-huivin? Vaikka tämä ei ehkä edusta niitä kaikkein perinteisimpiä tartan-huiveja, se tarjoaisi sopivasti väriä ja räiskettä omiin muuten niin tummanpuhuviin asukokonaisuuksiin. Tällainen sopisi aivan mainiosti uuden talvitakkini kanssa ja päästäisi toisinaan myös kaulurin ansaitulle lomalle.

Nyt pitäisi enää löytää se punainen pipo.

Pendleton, Tartan Muffler, 38$, pendleton-usa.com

Kommentoi

  1. Jollei villamateriaali kutita otsaa, tämä olisi minusta aikamoisen hyvä pipo ja oiva tribuutti kyseiselle herralle jonka nimeä on lainattu pipolle: http://www.salainenagentti.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=1301051