off to church

Church's

Tämä on jo viikon vanha uutinen, mutta perinteikäs englantilainen kenkävalmistaja Church’s avasi oman nettikauppansa viime tiistaina. Itsellä ei taida olla mitään asiaa ostoksille tällä hetkellä, sillä kenkäparien hinnat pyörivät 500 euron kieppeillä. Hinta on aika kova, olkoonkin että nämä kengät kuulemma kestävät lähes koko käyttäjänsä eliniän. Nettikaupasta löytyy kauniita, toinen toistaan upeampia ja laadukkaita kenkiä sekä niiden hoitoon ja kunnon ylläpitämiseen tarkoitettuja tuotteita pilvin pimein. Omat suosikkini kuvassa myötäpäivään, alkaen vasemmalta ylärivistä : Grafton, Burwood, Amberley ja Goodward.

Onneksi aina saa haaveilla, vaikka raha ei ihan kaikkeen riitä. Onkohan näillä koskaan alennusmyyntiä?

Kommentoi

  1. Jag tror jag upphör att bli förvånad! Gud, vad snygga shoes/ boots!! Tänk att vi faktiskt tycker lika nuförtiden …

  2. Jaa-a efter alla rastaflätor, för stora stickade tröjor med mera :)