huivit jalkaan!

KIND - Black & White Sock Scarf

Mikäli jotain pientä yleistystä voimme suorittaa, tulee huivin tänä syksynä olla jotain enemmän, ei pelkkä suorakaiteen tai neliön muotoinen pötkylä. Hihahuivin ymmärrän, tumppuhuivissakin on ainakin hyvä idea, käytännöllisyydestä en menisi vannomaan.

Okei okei, sukkahuivin sukkia tuskin saa vedettyä jalkaan, mutta sainpahan hyvät naurut kuvitellessani kaulan ympärille kiedotun kaulahuivin päiden piiloutuvan kenkiin.. Ja vielä paremmat naurut siitä, kun kuvittelin ensiaskelia sukkahuiviin pukeutuneena. Kops.

KIND – Black and White Sock Scarf, 188 €, farfetch.com

Kommentoi

  1. Inke, mulla olisi sulle yksikysymys mikä ei liity mitenkään aiheeseen! Minä olen viimeaikoina ruvennut panostamaan vaatteisiin ja mietin vain, että ”halpispaitojen” kanssa ei ole kovasti harmittanut se, että pitänyt nakata pois sen takia että deodorantista jäänyt valkoiset läikät. Mutta paidasta, mistä olen maksanut about 60e, niin ei oikein miellytä ajatus… Ja nyt minua pelottaakin kamalasti että pilaan hyvät vaatteeni jolloin surkeella dödöllä mikä värjää kainalot valkoisiksi! Olisin kysellyt että millaista dödöä sinä käytät ja onko sinulla koskaan ollut tälläistä ongelmaa..? Kiitos :)

  2. tte, voi kun voisin vastata tähän jotain järkevää ja valaisevaa, mutta ei – kaapista löytyy tällä hetkellä uusi violetti Rexona ja Doven dödön jämät. Äitini suosii Biothermin Deo Pure Roll On -deodoranttia, joka on muuten hyvää… Hän on toisinaan tuonut sitä tax freestä mullekin. Siskopuoli taas vannoo Vichyn 48h -deodorantin nimiin, jota mä en muuten vieläkään ole saanut suosituksista huolimatta itselleni hankittua.

    Toisaalta en ole oikeastaan huomannut, että paitoihin olisi sellaisia valkoisia länttejä kainaloihin jämähtänyt, jotka eivät olisi pesussa lähteneet. Joihinkin valkoisiin t-paitoihin on kyllä vuosien varrella jäänyt kainaloihin vähän kellertävät läikät, ne eivät käsitykseni mukaan valitettavasti irtoa paidasta kuin saksilla :( Nyt kun nostit asian esille, tekisi mieli lähteä penkomaan koko vaatehuone läpi sillä silmällä valkoisten läikkien varalta :D

    Veikkaan, että olen säästynyt tältä päänvaivalta kun kaikki mun ”ihonmyötäisemmät” t-paidat ovat halvempaa kamaa, ei sellaista jota varjelisi kaikin mahdollisin keinoin. Olen todennut, että sellainen ihan jatkuvasti pesussa oleva kama ei kestä priimana merkittävästi pidempään, oli se t-paita tai toppi Hennesiltä tai Filipalta. Valkoinen harmaantuu jossain välissä kuitenkin ja mustasta lähtee se terävin sävy.

  3. Inke! Tämä postaus sai hymyn huulille. Sama ilmiö on sitä paitsi toistunut jo aikaisemmista kirjoituksistasi. Osaat kirjoittaa hauskasti, mutta samalla viehättävää ja värikästä tekstiä.

    Kiitos blogistanne, se on hyvin inspiroiva ja yksi suosikeistani.

  4. Anna, kiitos kannustuksesta, piristit päivää :) Kiva jos tykkäät!