yöpaita

A.P.C. Countryside DressNukkuminen on ehdottomasti lempipuuhaani… Joten siksi oli täysin loogista hommata yöpaita myös päiväkäyttöön.

A.P.C.:n vaaleansini-valkoraidallinen pumpulimekko on vaatekaappini muusta linjasta ehkäpä se eniten poikkeava yksilö, joka kuitenkin kummasti sopii yhteen monenkin omistamani jutun kanssa. Sitä paitsi mekon takana on hauskuuselementtinä aivan vastustamattoman söötti seilorikaulus!

Kaiken hauskuuden lisäksi mekossa on onneksi myös vuori, joten puuvillaisen matskun ei pitäisi tarrata kiinni alle puettaviin toppeihin, sukkiksiin ja muihin lämmönsäätelyvarustuksiin. Päällä mekko on söpö, ehkä jopa vähän liian. Noh, menkööt överiksi välillä.

Toivottavasti tästä mekosta on ensiapua hetki sitten ruikuttamaani vaatekaapissa ilmenneeseen kuosin ja värin puutostilaan. Jos ei, mekko kieltämättä sopii pelottavan hyvin yhteen myös unikäytössä olevien sinivalkoisten untuvatossujeni kanssa…

Kommentoi

  1. Mulle tuon mallinen mekko ei sovi, mutta yöpaidaksi huolisin tuon mekon heti, jos se vain olisi vielä paksusta lämpimästä kankaasta tehty. Sopisi nimittäin täydellisesti mullakin yötöppösiin. Itse asiassa uskon, että mulla on samanlaiset tossut kuin sulla Inke :) Sinivalkoraidallisten tossujen ja paidan lisäksi pitäisi varmaan lopulta hankkia myös samanlainen yömyssy kuin Herra Hakkaraisella ;)

  2. Lotu, onneksi mekon leikkaus on sen verran niukka ja kangaskin tarpeeksi mukavaa vain päiväkäyttöön, että tulen ehkä kuitenkin käyttämään tätä mekkoa enimmäkseen hereilläoloaikoina :D

    Herra Hakkarais-hattu olisi kyllä loistava lisä univarustukseen, kiitos ideasta :)

  3. […] toivo elää. Punnitaan asia uusiksi, kun kaduilla on loskaa enää alle kymmensenttinen kerros. A.P.C.:n yöpaitakankainen seilorimekkoni tosin huutelee kovaan ääneen tuolta kaapin perältä ja toivoo kenkien liittyvän seuraansa […]