harmaa arki

Chloë Sevigny for Opening Ceremony - ¾ Length OvercoatOi, miten ihanan harmaa arki olisi tässä Chloë Sevignyn Opening Ceremonylle suunnitteleman malliston villakangastakissa. Muutkin ovat viime aikoina ihastuneet perusharmaisiin, eivätkä syyttä.. Tämäkin takki näyttää kaikessa tavallisuudessaan aivan täydelliseltä, taatusti vielä muutamana seuraavanakin talvena.

Chloë Sevigny for Opening Ceremony – ¾ Length Overcoat, 945 $, lagarconne.com

Kommentoi

  1. Hei mihin osoitteeseen teille voi laittaa sähköpostia? Olis asiaa! :D

  2. Jenni, your @ issues.fi (tai inke @ issues.fi tai jan @ issues.fi) :)

  3. You got mail! :)

  4. […] aivan täydellisen iiiiiiiihana. Viime vuonna aloin kuolata harmaita villakangastakkeja sentään vasta lokakuussa. Ilmeisesti nuo pikkuhameet, t-paidat ja muut kuumilla keleillä käytettävät epävaatteet […]