helminauha

Kiitos kaikille kommentoineille, teidän vinkeistänne muistin Benettonin olemassaolon muutaman vuoden muistikatkoksen jälkeen. Säntäsin Kampin Benettonille maanantai-iltana ja lukittauduin sovituskoppiin neljän löytämäni perusneuleen kanssa.

Helminappivillatakki Benettonilta

Tätä helminappista villatakkia en kyennyt vastustamaan. Helminapitus toimii hauskana detaljina ja tuo hauskaa kontrastia farkkujen ja t-paitojen hienostajana. Villatakkia taisi olla vaaleanharmaan lisäksi saatavilla tummanvihreänä, mutta musta oli itselleni se luontevin vaihtoehto. Harmaa villatakki on kyllä edelleen haussa, mutta Benettonin helminappiversion sävy oli minulle aivan liian vaalea. Muistelen, että äidilläni olisi tästä villatakista harmaa versio, mutta sen sävy taitaa olla nyt tarjolla ollutta versiota tummempi.

Helminappivillatakin lisäksi kassalle pääsi jo pitkään etsiskelemäni tylsä ja täydellinen tummansininen ohut perusneule pyöreällä pääntiellä. Villatakin pesulapussa koostumukseksi kerrotaan 70% villaa, 20% polyamidia, 10% angoraa, toivottavasti tästä klassisesta mallista riittää iloa laatunsa puolesta pitkäksi aikaa. Perusneuleet ilman helmiä ja kikkailuja olivat Benettonilla vielä ihan sataprosenttista villaa.

Mikä parasta, villatakkiin ja perusneuleeseen upposi rahaa yhteensä 78 euroa – ei ollenkaan pöllömpää! Harmi, kun mustasta o-kaula-aukkoisesta neuleesta ei ollut enää kokoja jäljellä, sellaisen vielä tarvitsisin.. Ja tietysti sen täydellisen harmaan villatakin.

Kommentoi

 1. Vaikken sinua henkilökohtaisesti tunnekaan, en ole olenkaan yllättynyt valinnoistasi :) Ja täytyy sanoa, että kyseinen villatakki sopii sinulle kuin nenä päähän. Täydellistä.

 2. Ei kyllä yhtään pöllömpää :) Kivat ostokset siis!

 3. Ah, noi helmet on tosi sympaattisia! Mullakin on harmaan villatakin armoton metsästys käynnissä – sitä oikeaa odotellessa…

 4. Äidillä oli helminappivillatakki. Se oli khakivihreä. Käytin niin paljon, että kainalot (!) meni puhki. Nyt se on villatakkien taivaassa.

 5. Linda, kiva kuulla! Kieltämättä tunnen oloni tuossa melkoisen kotoisaksi. Villatakki oli muuten tosi mukava päällä, juuri sopivan ohut ja löysä. Täydellistä! :D

  tte, ei pöllömpää, ei pöllömpää… Nyt pitää kytätä, että Benettonille tulisi vielä se täydellinen musta perusneulepaita, sitten alkaisi mulla olla asiat jo melkoisen hyvin :)

  Laura, käy katsomassa se harmaa versio tuosta villatakista, ehkä se harmaan sävy ei tunnu susta liian vaalealta? Mä muuten saatoin löytää sen oikean, en ole vielä valitettavasti löytänyt puuttuvia 200 euroa mistään.. Pah. Tigerin villatakki, 100% kashmiria, Stockalta.

  mom, ai oliko se muka vihreä? Olin ihan satavarma, että harmaa. Olin vielä mukana kun se ostettiin :D Ilmeisen mieluisa kuitenkin taisi olla, rauha hänen muistolleen.

 6. Joo täytyy kyllä käydä tsekkaamassa miltä se harmaa versio näyttäis meikän päällä – peukut pystyyn, että olisi juuri sen värinen, mistä oon haaveillut! Oh gosh, toi Tigerin villatakki kuulostaa ihanalta, mutta hinta ei niinkään, heh…