krimskramssua

Whyred Jewellery: Necklace, Bracelet, Pocketwatch Necklace

Whyred on puskenut markkinoille oman korumallistonsa yhteistyössä Maria Nilsdotterin kanssa. En valita, hyvältä näyttää – jos voisin, hankkisin noista jokaisen. Ihania, levähtäneitä kellon koneistoja ja killuttimia.

Korut on tehty hapetetusta hopeasta, oikeista kivistä ja emalista, pisteet siitä. Jos tällaisia hyväntuulisia ja elämää nähneen näköisiä krimskramssukoruja on sattunut kaupoista löytämään, ovat ne tupanneet olemaan ihan aitoa muovia ja messinkiä. En tarkoita, että pukukorujen täytyisi olla silkkaa puhdasta kultaa, aitoja helmiä ja timantteja, mutta ehkäpä nämä kestäisivät muoviversioita paremmin käyttöä ja aikaa.

Vaikeaa valita noista Whyredin koruista juuri se oma suosikkinsa. Viimeisen puolen tunnin aikana olen päättänyt oikeanpuolimmaisen kaulakorun olevan sydämeni valittu, rakastunut rannekoruun ja todennut vasemmanpuoleisen kaulakorun olevan kuitenkin se täydellisin asun yksityiskohta valkoisine kellotauluineen.

Mikä parasta, tuollaisten yksityiskohtia vilisevien huomionkiinnittäjien seuraksi ei tarvitsisi pukea kuin musta mekko tai farkut ja t-paita. Todella pelkistetty, arkinenkin asu antaisi korulle kunniaa, koru puolestaan herättäisi perusvaatteet uuteen eloon. Täydellistä.

Whyred Necklace, 209 €, Bracelet 176 € ja Pocketwatch Necklace 319 €, whyred.se

Kommentoi

  1. Oooh, steampunk! Hienoja!

  2. Vau, sikahienoja!
    Ihastelin muutama paiva sitten Thai-Ellesta Dolce & Gabbanan runsasta taskukellokaulakorua. Harvinaisen hieno myos :)

  3. Oijoi, I’m in love. No sitten joskus, kun saan ihan oikeaa palkkaa… :P

  4. Mahtavilta näyttävät! Juuri mennäviikolla katselin etsystä tuollaisia kellontauluja, joita myydään tuunausmateriaaliksi. Hauska nähdä, että niistä voi saada noinkin näyttäviä.

  5. […] nykyisin sieltä! Kuten esimerkiksi Whyredin yhdessä Maria Nilsdotterin kanssa suunniteltu korumallisto, jota leimaavat niin vahva steampunk-vibat, etten tiedä pitäisikö suunnittelun sijaan puhua […]

  6. Tuosta kellokorusta tuli heti mieleen pikaliimata isäpuolen vanhat kello”romut”, haha! Pitää vielä kysyä suostumus…

  7. indie, mietin samaa isän kymmenistä kelloista, mutta ovat kuulemma perintökalleuksia. Pah!