who let the dogs out

Ensi kevään kenkämuotia Louis Vuittonilta

Louis Vuittonilla ollaan sitten haettu inspiraatiota ilmeisesti Uggeista ja Crocseista. Jännä, että noinkin pienillä muutoksilla saatiin aikaiseksi… vieläkin hirveämpiä kenkiä! Mitä enemmän tuijotan noita kuvia, alan nähdä niissä kenkien sijaan nilkoissa roikkuvia pieniä valkoisia pitkäkarvaisia koiria.

Ilmeisesti Luiskallakin ollaan ymmärretty, että kukaan ei oikeassa elämässä moisia kenkiä päästäisi jalkojensa lähellekään. Miettikää, miten kauniit nuo mystiset villakoiran viikset ovat parin ulkona otetun askeleen jälkeen, kun ne ovat pyydystäneet itseensä pari lehteä, tupakantumpin ja purukumin?

(bongattu Hotspotilta)

Kommentoi

 1. Ensimmäisen ja ainoan ajatukseni voi tiivistää helposti kolmeen kirjaimeen: hyi. :-D

 2. Mulla tuli ensimmäiseksi noista kengistä mieleen tamariiniapinat :D Kengillähän on keisaritamariinin viikset! http://www.korkeasaari.fi/service.cntum?pageId=129836

  Pakko kuitenkin todeta, että tamariiniapinat ovat valkohapsuisine viiksineen ja töyhtöineen ihania ja suloisia, mutta noi kengät ei ole.

 3. Kröh. Vedin ananas-porkkanamehut nenään kun näin noi. Eli ainakin niillä on huumoriarvoa…

 4. Voiskohan noita karvoja letittää tai laittaa ponnarille kuten hiuksia? :D Mulla oli lapsena sellainen meikkipää, jota sai meikata ja jolle pystyi tekemään erilaisia kampauksia. Tuossapa siis melkein sama idea järkyttäviin kenkiin.

  IHAN

  JÄRKYTTÄVÄN

  KAMALAT.

 5. Kommentoin tähän ihan aiheen vierestä eli se Acnen ihana helmipaita tuli tänään! Malli on kapeahko ja materiaali tuntuu pehmoiselta ja laadukkaalta. Väri on pehmeän musta ja helmet ovat aidon helmen näköiset, helmiäispintaiset. Nopeasti katsottuna näyttää kuin olisi tosiaan helminauha kaulassa. Tykkään paidasta ihan hirmuisesti, se on samaan aikaan sopivasti rento ja kuitenkin helmien ansiosta jotenkin niin hienostunut <3 Käyttökokemusta ei kuitenkaan taida saada ihan pian, koska ostatin tuon paidan miehelläni joululahjaksi ja nyt se on sitä mieltä, että paita pitäisi muka laittaa pakettiin odottamaan joulua (!) Mitenkähän kestän nämä pari kuukautta odotella, oih…

 6. Noista kengistä…kun antaa niiden säärikarvojen kasvaa, ei tarvita noita kenkiä. Vetysuperoksidilla vain valkaisee.

 7. Oksensin juuri vähän. :D

 8. h, Sait mut tajuamaan että jouluun on enää 2 kuukautta! Jess!
  Joululahjalistapaperit esiin…

 9. Laura, heitän peliin omat kolme kirjaintani: OMG. :D

  Lotu, ahhahah! Yhdennäköisyys on kieltämättä huomattava… Tamariiniapinaparat, mitä julmaa pilaa teistä onkaan tehty :(

  Tiia, ei mitään halpaa huvia varmaan kuitenkaan.. Olisi kiva tietää, päätyvätkö nuo tuotantoon asti ja jos, millainen myyntihinta tulee olemaan? Tacky!

  Mari, en usko, että letittämällä noita saisi ainakaan kovin paljon kamalammiksi. Toisaalta, ei se varmaan tilannetta pelastaisikaan…

  h, aivan huippua! Pitäisiköhän itsekin tilata vai saisinkohan ommeltua jonkun teepparin kaulukseen helmiä..? Ehdotan, että kaappaat paidan nyt jo käyttöösi… Kyllä se mies unohtaa jouluun mennessä jo yhden lahjan ostaneensa :D

  justme, eipäs nyt lietsota siellä jo kertaalleen laantunutta (!?) karvakeskustelua :D

  anna, akuuttia närästystä ilmassa… Ja joo, nyt tartutitte joulukuumeen minuunkin! Joko niitä lahjalistoja saa alkaa täyttelemään? :)

 10. Hmm.. mielestäni nuo ovat aivan ilmiselvät Shih Tzut