selvinpäin

Tigi Rockaholic Born to Rock Leave-in Detangler & Defrizzer

Tästä hiuksiin jätettävästä selvityssuihkeesta en ollut pakkauksen enkä purkin kyljessä olevan tuoteselosteen perusteella mitenkään erityisen vakuuttunut tai innostunut. Selvityssuihkeeksi tuote on melkoisen hyvän hintaista, kun pahimmat takut saa auki kyllä ihan ruokakaupan lastenshampoiden vierestä löytyvällä Muumi-selvityssuihkeellakin. Varsinaista selvityssuihketta tai jätettävää hoitoainetta en ole liiemmin kaipaillut enää Tangle Teezerin hankkimisen jälkeen, eipä jätettävästä hoitsikasta tosin ole suurempaa haittaakaan.

Täysin omin neuvoin en olisi tätä varmasti päätynyt hankkimaan, mutta pääsin testaamaan suihketta kaverin purnukasta. Okei, ensikokeilulla kyseessä ei ollut hyvää selvityssuihketta parempi tuote, takut sillä aukesivat ja hiukset jäivät todella sileiksi. Mitään volyymikampauksia en tämän suihkuttelun jälkeen lähtisi yrittämään, tukka jää auttamattomasti liian liukkaaksi.

Myöhemmin hankin kuitenkin oman purnukkani. Miksikö?

Tuote sisältää lämpösuojan, jota Tigi ei jostain syystä ole kokenut tarpeelliseksi purkin kylkeen painaa. Minun mielestäni tuotekuvauksesta on unohtunut juurikin se paras myyntivaltti – se, joka erottaa tämän jätettävän hoitsikan lähes kaikista muista! Kaverille asiasta oli tajunnut myyjä mainita, ja itse en skeptisenä tätä edes uskonut ennen asian tarkistamista.

Tällä purkilla iskee kaksi kärpästä yhdellä iskulla – hiukset selviävät aamulla nopeasti ja uskallan käyttää ghd-muotoilurautaa suht huoletta. Suoristusraudalla leikkiminen on muuten naurettavan helppoa tämän jälkeen, rauta vain liukuu hiusten läpi!

Tigi Rockaholic Born to Rock Leave-in Detangler & Defrizzer, 8,10 €, feelunique.com

Kommentoi

  1. Mutta jos tuo hinta on feeluniquen hinta, joka sisältää myös postikulut, ei oo mun mielestä mitenkään paljon. Kiitoksia muistutuksesta tosta verkkokaupasta! On ollut tarkoitus tilata sieltä Tigiä, mutta olin jo unohtanut kaupan nimen (jonka olin jostain toisesta blogista löytänyt…). 400 ml Tigin puteli reilulla 10 eurolla on mun mielestä suorastaan kohtuullista. Ja kiitoksia hienosta blogista myös! Olen ahkera blogien lukija, mutta hyvin laiska kommentoimaan :)

  2. Shoegal77, feeluniquestahan tuo on jopa halpaa! Kaveri hommasi omansa Stockalta, ja siellä hinta oli kai parinkympin kieppeillä. Feelunique on kyllä osoittautunut ihan huippuliikkeeksi, tilaamisen kynnys laskee kun postikuluja ei veloiteta. Säästö se on pienikin säästö.. :)

    Ja kiva jos tykkäilet, saa myös vain lueskella :D

  3. Hei wow, kiitos tiedosta!

    Joku kampaaja sai mulle keväällä myytyä kyseisen tuotteen, kun oli -50% normaaleista hinnoista. Tuote on kuitenkin pääosin vaan toiminut hyllynkoristeena, ellei paria suihkuttelukertaa lasketa. Innostuin kuitenkin taas pitkästä aikaa käyttämään suoristusrautaa, ja sen takia hakusessa oli nimenomaan lämpösuoja erityisesti pitkiä latvojani varten. Mutta kappas! Tietosi ansiosta osasin kerrankin kääntyä _oman hyllyni_ puoleen. KIIITOS! Joskus blogeista on loistavan ajanvietteen lisäksi näköjään käytännön hyötyä, nice! (niin ja sivulauseessa: kiitti kivasta blogista!)

    On muuten tosiaan superkummallista, ettei lämpösuojasta mainita pullossa – ilman tätä tietoa tuo tuote olisi varmaan jäänyt multa käyttämättä, vaikka kivalta tuoksuukin!

  4. Anniina, oon tosiaan tota samaa pähkäillyt.. Ikinä en olisi tuota tuotetta tullut ostaneeksi, jos mulle ei oltaisi lämpösuojasta kerrottu. Hauskaa, että tästä oli apua, pääsipähän sekin puteli sitten käyttöön! Mun mielestä se hoitoaineominaisuus siinä helpottaa suoristusraudan käyttöä.. Aiemmin olen käyttänyt ghd:n lämpösuojasuihketta, joka on huomaamaton ja ok, mutta tuo Tigin tekee hiuksista vähän liukkaammat ja rauta vaan luisuu läpi.. Nice!