korviketta

Kerroinkin jo kommentteihin vastaessani, että yritin ostaa muutama päivä sitten muutamia Jil Sanderin ja Uniqlon yhteistyön helmiä. Vaikka minulla olikin haaleahko muistikuva siitä, ettei Uniqlo toimittaisi Iso-Britannian ulkopuolelle, niin olin ilmeisesti päättänyt sivuuttaa sen täysin. Vasta maksuvaiheessa huomasin, että näin tosiaan on. Ärsyttävää. No, esitellään nyt kumminkin pari näistä vaatekappaleista, joita tuskin koskaan tulen saamaan. Sitä paitsi olisin onnistunut onnistunut korvaamaan niillä pari himoitsemaani kalliimpaa juttua. Höh.

+J Velvet Tuxedo JacketEnsinnäkin olisin halunnut tämän mustan, samettisen smokkitakin, joka muistuttaa Surface to Airin aiemmin mainitsemaani pikkutakkia todella paljon. Hieno, ja saavuttamattomissa.

+J Slim Fit Twill Check Shirt vs. Helmut Lang Crinkled Shirt

Toinen olisi sitten ollut tämä kauluspaita, joka vihdoinkin olisi auttanut minua pääsemään yli Helmut Langin vastaavasta, sikahintaisesta versiosta.

Jatketaan etsintöjä.

(kuvat Uniqlo ja My Wardrobe)

Kommentoi

  1. Sen verran pitää suolaa haavoihin hieroa, että kävin eilen naapurin Uniqlossa hakemassa itselleni villaisen kynähameen ja kauluspaidan, ja ainakin naisten vaatteet tuntuvat laadultaan tosi hyville ja isuvuus on itselleni kymppi. Tavaraa on vaikka kuinka vaikka ovat olleet täällä myynnissä neljä päivää.

    Hehee, onkin tullut kommentoitua pelkästään tänne han-osastolle. Inkelle sellaisia terveisiä, että kiitos A.P.C:n naisten vaatteiden esittelystä (en bongannut niitä koskaan Beamsissa). Ko. merkiltä löytyy näemmä outletkin tunnin ajomatkan päässä.

    Pakko sanoa, että kiva kerrankin asua sellaisessa maassa (eli Nipponissa), jossa on enemmän kuin viisi vaatekauppaa, josta voi ostaa jotain :)

  2. Anu, A.P.C.:n OUTLET? Voikohan lähemmäs taivasta päästä? Sano vielä, että siellä on kaikki parhaat jutut (mm. kaipaamani seiloritakki) ja toki puoli-ilmaiseksi?

    Tulipas kunnon hyväntahtoinen kateudenpuuska :D Nauti, nauti!