helmet kaulaan

Acne Pearl Stud T-Shirt, Karen Walker Pearl Print T-ShirtTässäpä ideaa meille laiskahkoille asustajille. Vaikka omistan muutaman aivan täydellisen kaulakorun, tänä syksynä olen aamuisin tyytynyt ripustamaan kaulani ympärille vain pari metriä mustaa merinovillaa huivin muodossa. Voi olla, että kylmähköllä toimistolla on ollut osuutensa asiaan… Mutta kieltämättä kaulakorutkin ovat jonkin aikaa tuntuneet olevan jotenkin liikaa, vaikka lempparini hyvin vähäeleisiä ja hentoja ovatkin.

Ehkäpä tästä päästään yli, mutta muuttuvaa mieltä odotellessani voisin paikkailla tilannetta näillä valmiiksi asustetuilla teeppareilla. Eivätkös ne helmet olleet klassinen ja aina tyylikäs asuste, vai miten se oli? Acnen helminiiteillä koristellun paidan pukisin päälleni päiväksi pyöreäkaula-aukkoisen kashmirvillatakin kanssa (niin, mistäs sellainen saataisiin..), Karen Walkerin levähtäneet helmet sopisivat viikonloppuiltoihin napakan mustan jakun (no sekin puuttuu) kaveriksi.

Acne – Pearl Stud Tee, 132 €, Karen Walker – Pearl Print T-shirt, 79 €, farfetch.com

Kommentoi

  1. Onpas hyvä vitsi tuo levähtäneet helmet! Voisi vaikka kopioida…

  2. Jos noista pitäisi valita, taitaisin kuitenkin päätyä vasemmanpuoleiseen konservatiiviseen helmikaulapaitaan. Sekin on mielestäni jollain tapaa hauska :D