jil sander online shop

Jil Sander

Jil Sander avasi tänään oman nettikaupan, jossa on tarjolla heille jo tavaramerkiksi muodostuneita, kauniita vähäeleisiä vaatteita. Vaatteet toimitetaan ainakin näin alkuvaiheessa ilman postikuluja, myös Suomeen saakka. En kuitenkaan usko, että parinkympin postikulut aiheuttaisivat muutenkaan liikaa päänvaivaa heidän asiakkailleen, vaatteet ovat kuitenkin sen verran hintavia…

(kuva Jil Sander)

Kommentoi

 1. mahtava uutinen. pidän kovasti erityisesti sanderin laukuista. ei muuta kuin visakortti lukkojen taaks ja selaamaan…

 2. Hyvä idea! Tuo on kuitenkin sivusto, jossa voi saada paljon tuhoa aikaiseksi lyhyessä ajassa :)

 3. Jil Sander on kyllä yksi lempimerkkejä, mutta tuskin tulee nettikaupasta mitään hankittua:/

  Huomattavasti mielenkiintoisempi on Japanilaisen Uniqlon ja Jil Sanderin yhteistyö J+. Tietenkään englannin nettikauppa (lähinnä suomea) ei vielä postita ulkomaille, joten Englannissa asuva ystävä saa pian toimia assarina:) Hintataso on houkuttelevan kaukana Jil Sanderin tavanomaisesta.

  Toinen Jil Sander korvike on COS, jonka liikkeet tulee katsastettua aina Saksassa tai Briteissä vieraillessa. http://tr.im/AxfW

 4. Esa: Mmm.. Harmillisen kallis paikka tuo Jil Sanderin verkkokauppa.

  Kävin itsekin aivan innoissani Uniqlon sivuilta lisäämässä J+ -vaatteita ostoskoriin.. Ihmettelin suuresti, että omia kokoja löytyi vielä ja ostoskorini paisui. Hauskaa oli myös huomata, ettei rahaa mennyt juuri lainkaan. Vasta maksuvaiheessa huomasin pienen tekstinpätkän – UK Delivery only.. No, säästyivätpä sitten nekin rahat.

  COSiin haluaisin itsekin päästä tutustumaan paremmin. Olen valitettavasti käynyt vain kerran Köpiksen liikkeessä ja silloinkin aikataulu oli melko tiukka. Ja tuo heidän viime mainoskampanjansa oli kyllä erittäin Jil Sander-henkinen.