kings of convenience – declaration of dependence

Lempibändin*) kolmas levy on ilmeisesti ulkona jo nyt eikä 7.10, kuten alunperin muistaakseni piti. Päättelen olevani oikeassa, koska levy oli ilmestynyt ilmeisesti hyvän haltijan toimesta jääkaapin päälle maanantaina. Kings of Conveniencen uusi levy on juuri niin täydellinen kuin ikinä uskalsin odottaa… Ja parasta on, etteivät nämä ole muuttuneet yhtään mihinkään suuntaan. Kaikkien ei tarvitse uudistua, nämä eivät edes saa.

Levythän nyt kannattaa aina muutenkin hakea Stupidosta, mutta tällä ja ensi viikolla kannattaa olla erityisen aktiivinen musahamsteri. Stupidon kun juhlii 20-vuotiasta taivaltaan vähentämällä 20% jokaisen levyn hintalapusta. Juhlaa!

*) Lempibändiä nyt on mahdoton määritellä. Kings of Convenience on taatusti yksi niistä, eikä muiden lempibändien olemassaoloa tahdo oikein muistaa tätä kuunnellessaan. Paitsi tietysti The Whitest Boy Aliven, Erlend Øye kun on mukana molemmissa. Kaikki muut lempibändit tekevätkin sitten oikeastaan täysin erilaista musiikkia ja muistuvat mieleen muissa yhteyksissä. Loogista.

Kommentoi

  1. Aivan parasta! Ihanaa ettei kaikki asiat muutu…takuu varmaa tavaraa :)

  2. Wilma, niinpä! Vielä kun näkisi nämä toisenkin kerran livenä… Ja joku intiimimpi sisätila voisi toimia festarikeikkaa paremmin tällaiselle musiikille. Flow-keikka viime vuonna oli kyllä jees, mutta festarihäly vei ehkä osan tästä mukanaan :/

  3. Mä olin niin onnellinen kun Spotify Premiumin tilaajat sai tän levyn ennakkokuunteluun viikkoa ennen virallista julkaisua, en varmaan viikkoon kuunnellutkaan muuta:D Paljon hyviä biisejä, joita kuuntelee kuin olisivat jo tuttuja vuosien takaa:)

  4. Esa, Spotify Premium – kannattaako vai ei? :) Mietityttää. I hate Jonathan :(