cheap wednesday

CostumeLukeekohan joulupukki meidän blogia? Äiti ainakin, mitenkäs muut perheenjäsenet? Tässä olisi pientä joululahjalistaa, olenkin ollut erityisen kilttinä tänä vuonna. Kaikki ovat sellaisia vaatteita, joita kipeästi kaipailisin, mutta sellaisia, joihin en ole valmis laittamaan näin paljon rahaa. Joku suhteellisuuden taju ilmeisesti minullakin.. Ja valitettavasti myös sukulaisilla, kenties joulupukillakin.

Pooloneule, housut, huivi ja kengät ovat kaikki hyvin minimalistisia ja ajattomia. Toisin sanoen juuri sellaisia joista pidän ja sellaisia, joita haluan lisää – aina ja ikuisesti. Untuvatakki todistaa vuorostaan, että perinteikäs Moncler on viimein herännyt melko pitkän kooman jälkeen. Ainakin minut se vakuuttaa… Aivan mahtavan hieno luomus, josta varmasti tulen haaveilemaan jonkin aikaa.

Costume National – Wool Roll Neck Sweater, 240 €, farfetch.com
Moncler – Quilted Tailored Jacket, 1 176 €, farfetch.com

Ann Demeulemeester – Tailored Wool Trousers, 479 €, farfetch.com
Engineered Garments – Flannel Wool Scarf,
n. 80 €, contextclothing.com
Jil Sander – Jagged Chelsea Boot, 527,49 €, oki-ni.com

Kommentoi

 1. Päätän purkautua… bloginne on aivan mahtava!!! Miten olenkaan pärjännyt aikaisemmin ilman teitä?! Molemmat olette tosi hyviä kirjoittajia, ja vaikka aihe ei kiinnostaisi, te saatte sen kiinnostamaan!

  Olisin kuitenkin tiedustellut, että onko lempimerkkiänne (tiedä kumman, molemmat teistä on kovasti mainostaneet) A.P.C -vaatteita. Saako niitä jostain netissä ja missä kaikkialla Suomessa kyseistä merkkiä myydään? Thanks!

 2. tte, awww! Kylläpäs piristit meidän jo muutenkin mukavaa iltaa. Nyt tekee taas mieli kirjoittaa – entistäkin enemmän :)

  A.P.C.:n ihania vaatteita myy Helsingissä Beam, netissä niitä saa merkin omasta liikkeestä, Très Bien Shop sekä Scout The Store.. Ai niin, ja saksalainen Ssaw Store. Net-A-Porterissakin näiltä on jotain, mutta siellä tuntuu olevan kautta linjan kalliimmat hinnat. Koot ovat osuneet just nappiin, niin kenkien kuin vaatteidenkin koot ovat olleet juuri sitä mitä niiden odottikin olevan. Vaatteissa on mukavat, väljähköt linjat ja leikkaukset. Kunpa se aina olisi näin helppoa :)

 3. Hint taken!
  I’m sure Santa reads your blog, too ..

 4. By the way, I just love the boots!

 5. Så bra så, men vi kan ju hålla det på det andra inhemska :)