duffelirakkaus

Mitä isompi hankinta, sitä enemmän tuskailen päätöksen kanssa. Hyvä esimerkki on viime viikkoinen talvitakin tilaaminen netistä – sovittamatta. Kyllähän se auttaa, että kaikki muut vaattteet jotka omistan kyseiseltä merkiltä ovat M-kokoa, mutta silti jännitys paketin saapuessa oli valtaisa. Olin täysin vakuuttunut, että takki kuitenkin on aivan liian ohut talvitakiksi tai sitten vain väärän kokoinen, ja että seuraava tekoni olisi potentiaalisen unelmatakin palautus Pariisin varastoon.

Onneksi kävi toisin. Perjantaina esittelyssä ollut kauluri oli paketissa päällimmäisenä ja se tulee varmasti olemaan yksi talven käytetyimpiä asusteita. Kaulurin alta löytyi todella kaunis pukupussi, jonka sisältä paljastui aiemminkin ihastelemani A.P.C.:n duffeli.

A.P.C. Duffel Coat

Aivan jumalaisen pehmeää kangasta, juuri oikea harmaa sävy, ihana napitus ja täydellinen istuvuus. Ja vaikka olinkin vähän huolissani takin pituudesta, nostan käteni pystyyn ja myönnän olleeni aivan väärässä. Vähän jopa hävettää.. Kuinka saatoinkaan kyseenalaistaa lempimerkkini osaamista. Onneksi voin nyt sanoa olevani valmis talven koitoksiin.

(kuva A.P.C.)

Kommentoi

  1. Kaulurista kuvaa in action! Ja takki näyttää tosiaan aika unelmalta… Ja pituus juuri passeli. Onnea yhteiselollenne.

  2. Olen etsinyt jo useamman talven täydellistä duffelia, tuloksetta. En ehkä uskaltaisi tilata takkiani netistä, sillä duffelissa materiaali on niin ratkaiseva. Moni duffeli päältä kaunis, mutta kun matskuun pääsee käsiksi niin petyn joka kerta. Sitä oikeaa odotellessa, hienoa että sinä olet jo löytänyt omasi!

  3. martta: Kiitos! Kuva tulossa jossain vaiheessa, jahka saadaan kaulurikelit tänne.

    NinaV: Minäkään en olisi uskaltanut tilata ihan mitä tahansa duffelia netistä. Luottamukseni A.P.C.:hen on kuitenkin suhteellisen vahva. Materiaalit ovat yleensä olleet sieltä parhaasta päästä, ainakin omien kokemusten perusteella.

  4. Äh, olen niin kateellinen, itse en ole vielä onnistunut löytämään unelmieni takkia, ja sen takia talven tulo ahdistaa, vaikka ei saisi! Kuumeinen etsintä jatkukoon…:/

  5. […] syksystä lähtien tallannut Helsingin poikkeuksellisen kylmiä katuja A.P.C.:n harmaassa duffelitakissani. Myönnän jopa olevani hieman yllättynyt siitä, kuinka hyvin olen pärjännyt […]

  6. […] Koska Inke osti äskettäin lähes samanlaisen duffelin kuin minä viime vuonna, minä ostin vuorostani melkein identtisen untuvaparkan kuin Inke viime vuonna. Take […]