halvat on hu(i)vit

Huivi on ollut haussa melko kauan, sopivaa en kuitenkaan ole löytänyt vielä. Taidan olla melko nirso, mitä tällaisiin ostoksiin tulee. Väriskaala on tietysti sama vanha tuttu – harmaan sävyistä mustaan. Väri on kuitenkin vain yksi kriteeri muiden joukossa, pehmeys ja laatu ovat vähintään yhtä tärkeitä.

Lisäksi minusta on aivan liian vaikeaa sitoa huivi oikein. Oikealla tarkoitan totta kai sellaista sitomistekniikkaa, että lopputulos paitsi lämmittäisi, myös näyttäisi hyvältä. Olen pinnallinen, tiedän. Isoveljeni on kuitenkin opettanut, että pinnallisuus on ihan ok, kunhan tiedostaa sen.

No mutta, tulevan talven huivinsitomisongelmat ovat historiaa, sillä aina yhtä rakkaalta A.P.C.:ltä tuli eilen aikainen joululahja… minulta itselleni. Sisällä oli ratkaisuja talven ongelmiin. Ensimmäisenä esittelyssä – kauluri!

A.P.C. Neck Warmer

Ihanan pehmeä ja juuri sopivan korkea lämmike, jonka avulla pystyn taistelemaan tuulta ja talvea vastaan. Helppo käyttää ja näyttää hyvältä. Vielä jos saisin samanlaisen mustana, kiitos! Materiaali on 100% kamelia, voisiko joku selittää?

Kommentoi

  1. Mongoliassa selvisi, että (ainakin siellä) kashmiria tehdään joko vuohen tai kamelin karvasta. Oli hieman eri tuntuista kyllä ja hinnoissakin selvä ero. En sitten tiedä onko kyse vähän feikki-kashmirista…? Mutta siis karheampaa, eli miltäköhän tuntuu kaulurina?

  2. […] kävi toisin. Perjantaina esittelyssä ollut kauluri oli paketissa päällimmäisenä ja se tulee varmasti olemaan yksi talven käytetyimpiä asusteita. […]

  3. Ei karheutta havaittavissa, pehmeyttä paljon, mutta ei kyllä ihan kashmirtasoa. Feikki-sanaa en suostu allekirjoittamaan :)

  4. Hyvä, että on mieleinen! Ehkä karheutta on vähän huono arvioida unelmanpehmeiden villapaitojen keskellä. Siinä jäisi toiseksi persikat, untuvat ja kaikki muut normaalitilanteissa ihanat pehmeydet :)

  5. hei,
    kamelista kehrätään lankaa siinä kuin vaikka lampaasta tai muusta sellaisesta karvaeliöstä. Mulla on kameli-silkkilankaa, ihanan pehmeää KAMELIlankaa eikä koskaan kuullutkaan mistään feikistä!