gant 60 v.

Gant

Gant ei ole koskaan kuulunut niihin merkkeihin, jonka tekemisiä seuraan aktiivisesti. Vaikka itse en suurin Gant-fani välttämättä olekaan, on merkki ollut olemassa jo 60 vuotta – he tekevät siis jotain oikein. Merkkipäivän juhlistamiseksi Gantilta on tullut rajoitetettu erä kauluspaitoja, kuusi eri mallia – eli yksi kauluspaita per vuosikymmen. Tämä projekti onnistui herättämään myös minun mielenkiintoni. Johtuuko orastavasta keski-iästä? Vai onko korkea aika antaa uusille merkeille mahdollisuus? Njääee..

Kuvassa juhlamalliston oma suosikkini, joka näyttää mukavan rennolta. Ei välttämättä sovi kaikkiin tilanteisiin, mutta riittävän moniin ja tiedän omistavani ainakin yhdet chinot, jotka tulisivat mainiosti toimeen tämän kanssa. Loput paidoista on nähtävissä täällä.

Kommentoi

  1. Hei vau! Sopisi mulle kivasti! (Olen nainen :D) Mikä mahtaa olla pienin koko…? Olen normaalisti (naisten mitoissa) M. Minkä hintainen tuo paita on, onko tietoa?

  2. Gantin kokotaulukosta minulla ei ole tietoa, leikkaus on ymmärtääkseni kapea, joten S-koko voisi sopia naisillekin. Se, miten se istuu esim. olkapäistä on taas asia erikseen :) Hintaluokka on n. 150 eurosta ylöspäin ja lähin liike taitaa jälleen kerran olla Tukholmassa.. Kannattaa toki kysellä Helsingin Gant-liikkeestä tai Stockalta. Itse yritin jo soittaa jälkimmäiseen, mutta kukaan ei vastannut puhelimeen miesten osastolla :(

    Ilmoittelen toki jos kuulen jotain.