gitman bros x 3

Gitman Bros three

Kauluspaidoissa minulla on tällä hetkellä yksi selkeä suosikki – Oxford-paita. Suurin syy on sen muuntautumiskyky. Pienillä asustemuokkauksilla pystyt soluttautumaan niin tärkeisiin työpalavereihin kuin työpäivän jälkeisiin kahvitteluihin tai konsertteihin. Rakastan myös rentoa istuvuutta ja napitettavaa kaulusta, joka näyttää hyvältä niin solmion kanssa että ilman.

Amerikkalainen merkki Gitman Vintage on valmistanut kauluspaitoja perinteitä kunniottaen vuodesta 1948. Nämä kolahtavat luonnollisesti myös minuun, mutta valitettavasti lähin jälleenmyyjä löytyy Malmösta. Tuleeko suurena yllätyksenä, että se on Très Bien Shop?

Kantapään kautta olen kuitenkin oppinut, ettei kauluspaitoja kannata tilata netistä. Istuvuus, pituus, kauluksen ympärysmitta – liikaa kohtia jossa voi mennä metsään. Seuraavaa Lontoon tai Kööpenhaminan reissua odotellessa, siis..

(kuvat The Bureau Belfast)

Kommentoi