2 in 1

Peter Jensen - Wool Scarf with Mittens

Nämä tumput hävittääkseen täytyy olla jo melko sankari. Lapashuivi toimii loistavasti ainakin idean tasolla – mitenköhän käytännössä? Pitäisikö huivi kieputtaa ensin kaulaan ja vetää lapasiin laitetut kädet takin hihojen läpi? Kuulostaa… hieman tukalalta?

Minulla on jo kaksi hieman samankaltaista viritystä – Acnen Wham-neuleiden mukana tuleviin huiveihinhan voi tunkea kätensä sisään, mutta huivin päät ovat vain hihat peukalonrei’illä. Huiveja kädenlämmittiminä olen uskaltanut käyttää vain hyytävän kylmässä toimistossa paikoillani istuessa, pelkään huiviin kuristumista liikaa.

Niin tai näin, hauska talvihuivi tuo ainakin olisi vaikka tumput jäisivätkin hieman vähemmälle käytölle.

Peter Jensen – Wool Scarf with Mittens, 99 €, labour-of-love-shop.com

Kommentoi

  1. Tää on taas näitä ”äidit ja mummot tekaisevat tuosta vaan” juttuja!

  2. […] jotain enemmän, ei pelkkä suorakaiteen tai neliön muotoinen pötkylä. Hihahuivin ymmärrän, tumppuhuivissakin on ainakin hyvä idea, käytännöllisyydestä en menisi […]