gift bag

Yazbukey - White & Black Box Purse

No mutta, tässäpä olisi hyvä lahjaidea – ei tarvitsisi nähdä edes paketoimisen vaivaa. Yazbukeyn hauska lahjapakettilaukku toimisi mielestäni melko mukavasti täysmustan asun ainoana asusteena ja katseenkiinnittäjänä. Minikokoiseen laukkuun ei myöskään tulisi haalittua koko omaisuuttaan mukaan.. Avain ja huulipuna saisivat riittää. Ei tämä ehkä mikään kaikista ajattomin klassikko ole, mutta kyllä tällaisella vanhan mekon saisi piristettyä vielä muutamiin juhliin. Laukkua saa myös ainakin kultaisena mustalla rusetilla, itse tyytyisin tähän hillitympään pakettiin.

Yazbukey White & Black Box Purse, 168 €, farfetch.com

Kommentoi

  1. Wunderissa oli aikoinaan punainen versio lahjapaketti-laukusta, itselleni nappasin silloin mukaan Yazbukeyn kiiltonahkaisen hiirilaukun. Se on myös aika vekkuli kaveri. :) Kyllä minä kanssa tuon mustavalkoisen lahjapaketin kelpuuttaisin!

  2. Hassut jutut ovat niin parhautta.. Harmi, kun harvemmin raaskin ostaa mitään moista, ylijärkevyys iskee aina ennen ostamista.

  3. Ylijärkevyys on ihan hyvästä, sitä kaivataan tännekkin lisää. :)