syksyn jatkoa a.p.c.:ltä myös miehille

Onneksi toiset meistä eivät ole ehtineet tuhlata koko syksyn vaatebudjettiaan – ainakaan vielä.

A.P.C.

Kuten aiemmin mainitsin, uusi talvitakki on saatava. Olen monenlaista vaihtoehtoa ehtinyt miettimään, mutta nyt valintani on kuitenkin kallistumassa uuteen duffeliin. Se on kaikessa yksinkertaisuudessaan maailman täydellisin talvitakki. Kuvan vasemman asun takissa saisi ehkä olla pituutta hieman lisää. Onneksi hihojen upeat yksityiskohdat ja puiset napit kompensoivat tämän yhden ainoan puutteen mainiosti.

Harmaita neuletakkeja ei koskaan voi olla liikaa. Kuten sanottua, tykkään myös ajatuksesta yhdistää villatakin, neuleen ja kauluspaidan. Kyllä.

Oikeanpuolimmainen asu kuvassa miellyttää myös silmääni. Pillifarkut, ruutupaita ja kolmenappinen pikkutakki toimivat hyvin. Arvostan, että pikkutakin napit ja kengät sopivat yhteen. Sovitaanko kuitenkin, että tuo lakki jää?

(kuvat A.P.C.)

Kommentoi

 1. Täytyi palata kommentoimaan tätä postausta. Itse en ole aiemmin lämmennyt yhtään Duffelitakeista, mutta ilmeisesti tämä kirjoitus jäi takaraivoon muhimaan, sillä tänään kokeiltuani yhtä upeaa Duffelia tiedän etten voi muuta edes ajatella. Huomenna käyn hakemassa uuden talvitakin kotiin:)

 2. Itsekin olin joskus sitä mieltä, että duffeli on über-preppyn pikkupojan vaate, sellainen ”äidin-pikku-mussukan” söpö takki. Mutta niin se mieli muuttuu.. kai siihen on aina syynsä miksi jostain vaatekappaleesta tulee ajaton klassikko.

  Mutta kerro? Mikä duffeli isolla D:llä?

 3. Mä retkahdin Margaret Howellin MHL-merkin duffeliin, ystävä toi sen mukanaan Lontoosta – and it´s perfect! Ihastuin kesällä Lontoossa Margaret Howellin liikkeeseen, vaatteisiin, uustuotettuihin klassikkohuonekaluihin. Lisää takista: http://tr.im/zL1q

  Ja laitanpa tähän samalla vaivalla pari muuta tulevan syksyn hankintaa:
  Uusi reissulaukku tulee jenkkiläisen Billy Kirkin Urban Outfitters-mallistosta: http://tr.im/zL26
  Ja Macbook saa arvoisensa suojuksen Gareth Pughin graafisesta suojuksesta: http://tr.im/zL2R

 4. Hauskaa, kävin ihastelemassa tuota sun ostamaa takkia verkkokaupan puolella. Duffelikaksosia meistä ei kuitenkaan tule, vaan päädyin yhteen toiseen – ah niin mahtavaan – takkiin!