haaveilen lämpimistä ajoista

Syksy on todella tullut ulos, omaan päähän ja vaatekaappiin, eikä se ole mikään ongelma. Alkusyksy on sitä parasta aikaa, kun pääsee hyödyntämään vaatekaappinsa sisällön maksimaalisesti ja pääsee yhdistelemään kauluspaitoja, neuleita ja pikkutakkeja. Ohuemmat merinoneuleet vaihtuvat sitten paksummiksi, jahka mennään pidemmälle syksyyn.

SNS: Stark, FishermanNämä ihanan paksun näköiset neuleet ovat poimittu tanskalaisen S.N.S. Herningin tuoreesta verkkokaupasta. Jos nämä eksyisivät omaan vaatekaappiini, olisin valmis luopumaan ohuista neuleista vaikka saman tien. Stark tai Fisherman tarjoaisivat juuri sopivasti yksityiskohtia, eikä taatusti olisi kylmä.

SNS: Spark, NavalToinen vaihto olisi pysytellä seilorihengessä koko loppuvuosi. Spark ja Naval sopisivat molemmat hyvin tähän tarkoitukseen. Sparkin struktuuri kiehtoo todella paljon, mutta samalla Naval kuuluu lempigenreeni, raitapaitohin. Onneksi ei tarvitse tehdä mitään sitovia päätöksiä juuri nyt, sillä se olisi todella vaikeata.

Hinnat näille paidoille ovat 160 eurosta 240 euroon.

(kuvat S.N.S. Herning)

Kommentoi