# 503

The Sartorialist no1

Posti toi eilen jotain hartaasti odotettua. The Sartorialist -blogia on tullut selattua useamman kerran viikossa vähintään parin vuoden ajan. Uusia postauksia kärkytään, mutta vanhoja arkistoja jaksaa kaivella yhä uudestaan ja uudestaan. Herra Schuman todella onnistuu nappaamaan otoksia, jotka inspiroivat aivan yhtä paljon vielä muutaman vuoden päästä ikuistamishetkestään –  ja varmasti vielä kauemminkin.

Tämä tällä viikolla – ilmeisesti virallisesti tänään – julkaistava kirja laitettiin meillä tilaukseen jo puolitoista kuukautta sitten. Emme tunnusta syyllistyvämme keräilyyn, mutta tämä kappale lähihistoriaa täytyi saada selailuun ja kirjahyllyyn nimenomaan kovakantisena versiona, joita on valmistettu rajoitettu erä.

The Sartorialist no2

Kirjan sisältö ei varsinaisesti pääse yllättämään, kuvathan ovat peräisin nimenomaan Schumanin blogista. Painetun version selailu on kuitenkin paljon nautinnollisempaa kuin ainainen klikkailu – tässähän ovat suurin piirtein internetin parhaat palat kovien kansien väliin tallennettuna.

Hysteeristä kenties, mutta Scott Schumanin signeeraama kortti sekä tieto siitä, että oma kappaleemme on viidessadaskolmas kahdestatuhannesta painetusta kovakantisesta kirjasta nostattivat riemun äärimmilleen. Lienee varhaista arvioida, josko tämä tulee koskaan kartuttamaan varsinaista keräilyarvoa, mutta tunnearvokäyrä on jo kovassa kasvussa. Oi onnea.

Paketin mukana tuli myös pari muuta mukavaa kirjaa tuttuun teemaan liittyen, niistä lisää myöhemmin.

(kirja Amazonista, saatavilla myös pokkariversiona)

Kommentoi

  1. KRÄÄÄH, aivan mahtava!!! Mitenköhän on, jokohan tuo pokkariversoikin meni… :D

  2. Kirja löytyy ainakin pokkarina vielä. Onneksi olkoon näin jälkikäteen :)

  3. Näyttäis olevan vielä kovakantisenakin ja nyt hintaa alennettu 35 puntaa:D Kai se tarvii hankkia viimeistään nyt…

  4. Joo, huomasin saman. Tuo amazonin hinnoittelu on aika outo. Ensin kirja maksoi 100£, sitten 80£ ja tällä hetkellä 65£, onhan julkaisupäivästä jo vierähtänyt parisen viikkoa :)