yönmusta ninja-pinja

Acne Tanami Shoes

Acnen Tanamit ovat aivan järjettömän hienot. Ohutpohjaisina ja kevyen näköisinä näillä varmasti hiipisi ja hyppelisi ninjan tavoin.

Toisaalta, ehkä niillä voisi myös kävellä ihan normaalisti, jos ne yhdistäisi johonkin muuhun kuin mustaan ja hupulliseen. Hauskaa nähdä kenkä, joka on kuin maihari höyhenenkevyenä. Kelpaisivat.

Bongasin nämä muuten aikoinaan myös Acnen nettikaupasta noin kuukausi sitten. Silloin sieltä löytyivät myös ne lyhytvartiset Pistolit, joista taannoin kirjoittelin. Molemmat viihtyivät valikoimassa vajaan päivän, poistuivat sitten. Myivätkö ne tosiaan loppuun muutamassa minuutissa vai mikäköhän oli moiseen syynä?

(kuva SSAW store)

Kommentoi

  1. Sytyin lähinnä otsikolle, mutta ovatpa melkoisen jännittävän näköiset sklobotkin! :D

  2. Iltaa ja vau. Noissa on kyllä aimo annos huumoria. Paljaat varpaat vuoden ympäri on kyllä mitä parhain juttu, mutta..

  3. Moi Essi :)

    Paljaat varpaat… Aah. Tuskailin eilen kunnolla siitä syystä, että oli pakko laittaa sukat jalkaan. Kesän jälkeen ei voi olla mitään kamalampaa tai tukalampaa kuin mustat puuvillaiset nilkkasukat :D No, noidenkin kenkien takia voisin ehkä uhrautua.

  4. Haha. Teillä on freshin pelkistettyä täällä, silmä lepää. Mielenkiintoisia löytöjä niinkun itse blogikin. I´ll be back! :)

  5. Voi kiitos, jatkakaamme mielenkiintoisten simppeleiden asioiden etsiskelyä :)