a.p.c. madras f/w 2009

A.P.C. Madras f/w 2009

Ahhh. En nyt osaa nostaa yhtä ylitse muiden, mutta A.P.C. varmasti on kärkikahinoissa taistelemassa lempimerkkini paikasta. A.P.C. tekee ehdottomasti ne parhaat vaatekaapin pehmeämmät yksilöt – söötit, tyttömäiset, klassiset, ranskalaiset.

A.P.C. Madras f/w 2009

Ihania kashmirvillaisia neuleita ja villatakkeja kelpaisi yhdistellä hempeän retrohenkisiin puuvillamekkoihin ja -hameisiin. Suurin osa Madras-mallistosta on ehkä omaan makuuni hieman hipahtavaa, mutta silti niitä potentiaalisia rakkausvaatteita olisi taas tarjolla tässäkin kattauksessa.

A.P.C. Madras f/w 2009Neuleista kelpaisi jokainen, puukengilläkin kipittelisin mielelläni ellei ikkunaan hakkaava sade häiritsisi kesäunelmointiani. Onneksi edes noita mekkoja ja hamosia voisi hyvinkin käyttää Helsingin leudohkossa talvessa villasukkisten ja tukevampien kenkien kanssa. Itse asiassa taidankin tarvita syksyksi jotain noin tyttömäistä auttamaan sateella käteviä kumppareitani sulautumaan ja sopeutumaan kaupunkiympäristöön…

(kuvat A.P.C.)

Kommentoi

  1. Oii, söpöjä ovat!! :) Oletko tähän merkkiin tutustunut koskaan: http://wren-clothing.com/
    En tiedä toimittavatko suomeen, tuskimpa, mutta ainakin itse sain hirmuiset inspiraatiot noista kuvista! Ihanaa tiistaita ja kiitos syötävän suloisen särmikkäästä blogista!

  2. Hauska sattuma, eilen just bongasin Wrenin yhdestä mun lempiblogeista ja olin siitä ihan fiiliksissä! Täytynee kasailla joku postaus aiheesta kasaan, niitä kuvia katselen mielelläni toisenkin kerran :)

    Hauskaa keskiviikkoa sinnekin, kiva kun tykkäilet :)

  3. […] uusista syysvaatteista sivuillaan. Hitsi, kun ne vain osaavat. Ja päivittävät sivujaan tiuhaan tahtiin, […]

  4. […] näitä kiusauksia… Okei, mitään Madras-mallistoon kuuluvaa ei jostain syystä ole haaveista huolimatta koskaan eksynyt omaan garderobiini, mutta fiilistellyt olen näitä aina ja paljonkin. Ehkä […]