en väska, flera väskor

Dries Van Noten

Laukkuvarastoni on triplaantunut viimeisen kuukauden aikana. Yhden laukun sijaan omistan nyt kolme, huikeata. Tämä Dries Van Notenin laukku on matkanut suomalaisen vaatesuunnittelijan mukana Lontoosta Helsinkiin nelisen vuotta sitten ja päätyi minun käsiini eilen Uudenmaankadun Milttonissa järjestetyssä Trash is Treasure Stylist Flea Marketissa.

Tummanruskea, upeasti kulunut nahkalaukku ei vakuuttanut täysin ensisilmäyksellä, mutta nopean sovituksen ja pienen painostuksen jälkeen ymmärsin, että sen kohtalo oli lähteä mukaani. Tämä uusin tulokas, joka vie ajatukset vanhaan karttalaukkuun, tulee varmasti jakamaan paljon kauniita hetkiä kanssani. Tiedostan myös olevani helposti yllytettävissä, mutta omaksi onnekseni teen todella harvoin virheostoksia.

Iso kiitos kuuluu Inkelle, joka löysi tämän aarteen ja piti kaikki muut laukusta kiinnostuneet loitolla kunnes ennätin paikan päälle huostaanottamaan sen. Kiitos myös Anssille, joka malttoi luopua näinkin kauniista esineestä. Lupaan, että siitä pidetään hyvää huolta, ainakin siihen asti kun se on täysi-ikäinen ja pärjää omillaan.

Kiitos.

Kommentoi

  1. No nyt kun olet esitellyt tuon pirun kalliin neuletakin – tämä laukkuhan sopii siihen täydellisesti! Nyt puuttuu siis enää se neule.