checkmate

WhyredJes, kerrankin näin! Minua jo pidempään piinannut ruutukuume saatiin viimein taltutettua lauantaisen löydön avulla. Tässä Whyredin ruutumekossa kohdalleen sattuivat niin malli kuin värityskin. Aiemmin vastaan tulleissa ruutumekoissa kun aina jokin on ollut vinksallaan – liian kirjavia, liian kinttanoita, liian paitamaisia, liian röyhelöisiä.

Hauskaa, että se itselle oikea ruutumekko sattui loppujen lopulta löytymään Milttonin stylistikirpparilta, köyhdyin siitä kokonaiset 8 euroa. Kyllä nyt kelpaa!

Sattuiko joku muu tekemään yhtä iloiseksi tehneitä löytöjä paikan päältä? Ihania kenkiä siellä olisi ollut, muttei valitettavasti mitään koossa 36…

Kommentoi

 1. Oi, onpa kiva ruutulöytö – ja vieläpä noin hyvään hintaan! :)

 2. Ihana! Aivan kertakaikkisen mahtava löytö!
  ylikiva blogi teillä muuten, taisin taas kunnostautua lukemalla ’kannesta kanteen’ kun kirjoituksiinne ekan kerran eilen törmäsin.. :)

 3. Mua niin harmittaa etten päässyt tonne! Olin kaverin häissä Tampereella ja ilokseni tein Tampereeltakin ihan kivan löydön tulevan talven viimaa vastaan. :)

 4. Christina, kiitos! 8 euroa on just sopiva hinta, kun en ole vielä satavarma siitä ovatko ruudut ”mun juttu” vielä parin kuukaudenkin päästä. Nyt tuntuu siltä, että ehdottomasti :)

  enskumuisku, kiva kuulla! Random faktana mainittakoon, että kävit läpi 102 postausta. Äkkiä niitä kertyykin…

  NinaV, mitämitä löytyi? Ihmispaljous ja kuumuus vähän ahdistivat, lisäksi olen vähän huono penkomisessa ja ryysimisessä.. No, hyvät löydöt teimme, tyytyväisiä olemme eikä mikään jäänyt kaivelemaan :)

 5. Söpö mekko!

 6. […] kanssa olen niin hakusessa, etten löydä edes kuvaa jolla mielitekoani teille selventäisin. Ruutumekko avasi minulle ihan uusia ovia – vaatteissa siis voi sittenkin olla enemmän kuin yhtä […]

 7. […] hihat – pyöreä kaula-aukko ei voi mennä vikaan, kyseiset elementit kun löytyvät myös tämänhetkisestä lempimekostani. Sen ostin käytettynä kahdeksalla eurolla, sittemmin sitä on paikkailtu saumoista ja vetoketjun […]