double trouble

Acnen Double Melange ja A.P.C.:n Double Boots, nämä nimikaimat tulevat toimimaan loistavasti niin yhdessä kuin erikseen. Ensimmäinen tuplaveljeksistä, Acnen pikkutakki kotiutui eilen Tukholmasta, kiitos Inken. Bleiseri maksaa meille suomalaisille Acnen nettikaupassa kirpaisevat 310 euroa, mutta Ruotsista haettuna hinnassa säästää n. 30 prosenttia. Meidän lisäksi ilmeisesti moni muukin on reagoinut Acnen epäreiluun eurohinnoittelupolitiikkaan ja meidän kaikkien iloksi voin kertoa, että tähän pitäisi kuulemma olla tulossa muutos. Ensi keväästä lähtien Suomi saa oman hintataulukkonsa, jonka tulisi olla enemmän linjassa Ruotsin hinnoittelun kanssa. Halataan!

Two down

Acne hallitsee rentojen, mutta silti tyylikkäiden pikkutakkien tekemisen täydellisesti. En ole tähän päivään mennessä törmännyt toiseen vaatevalmistajaan, joka olisi onnistunut tekemään yhtä monikäyttöisiä pikkutakkeja. Arvostan, toivottavasti näitä löytyy heidän mallistoistaan jatkossakin. Oman pikkutakkini materiaali on viskoosi-puuvillasekoitetta, joka laskeutuu kivasti eikä ohuudestaan ja keveydestään huolimatta näytä miltään t-paitakankaasta väännetyltä pikkutakintapaiselta.

APC Double Boots

A.P.C.:n Double Bootsit tulevat varmasti pitämään jalkani lämpiminä ja toivon mukaan myös kuivina syksyn saapuessa. Muutettuani Helsinkiin olen huomannut, että Etelä-Suomessa sadekausi jatkuu melkein helmikuuhun asti. Omat nahkapohjaiset kenkäni pääsevät siis pian ansaitulle levolle ja näiden kenkien raakakumipohjat pääsevät vuorostaan loistamaan ja pätemään tihkusadesäässä. Toisaalta, jos hankkisin esimerkiksi Swimsin näppärät kalossit, voisi syksyn kenkäkattaukseni olla laajempi.

Mattamusta nahka ja nilkan ympärille sidottava remmi vievät ajatukset prätkäbootseihin. Nämä eivät kuitenkaan ole ihan niin rouheat ja istuvat tällaisina versioina omaan tyyliini varmasti paljon paremmin.

(kuvat Acne ja Trés Bien Shop)

Kommentoi

  1. vau vau vau!

  2. Mikset sä nuku kengät jalassa?

  3. Mut on kasvatettu paremmin ;)

  4. no toi oli kyllä PAHA…

  5. Vitsi vitsi :)

  6. […] viime syksynä Acnen tummanharmaan Double Melange -nimisen pikkutakin. Se on ollut todella ahkerassa käytössä ja siitä on tullut vaatekaappini ehdottomia […]