cool your boots

Aki Choklat Ankle BootJotkut kengät tuntuvat täydellisiltä heti alusta, toiset taas vaativat hiukan enemmän totuttelua, Nämä Aki Choklatin kengät kuuluvat jälkimmäiseen ryhmään. Ensisilmäyksellä kengät eivät täysin vakuuttaneet, mutta jättivät kuitenkin muistijäljen johonkin takaraivooni muhimaan.

Jälleennäkeminen tänään herätti huomattavasti vahvemmat tunteet. Ruskea väri on lähes täydellinen ja varsi näyttäisi olevan juuri sopivan korkea. Nyöritysmekanismi on toisaalta se detalji, joka nostaa kengät uusiin ulottuvuuksiin, mutta joudun kyseenalaistamaan sen käytännöllisyyden. Jos esimerkiksi miettii housunlahkeiden laskeutuvuutta, solmu kenkien takana saattaa aiheuttaa pieniä ongelmia. Jotkut tunkisivat varmasti mielellään lahkeet saappaisiin, itse en kuitenkaan ole tämä tyyppi. Pitkälti tästä johtuen epäilen, etteivät nämä kengät pääsisi täysin oikeuksiinsa omissa jaloissani

Aki Choklat Ankle Boots, 404 €, Farfetch.com

(kuva Farfetch.com)

Kommentoi

  1. Hei.

    Tämä ei suoranaisesti ole kommentti tähän postaukseen, mutta kenkäasiaa tämäkin. Ja ennenkaikkea yritän välttää tilanteen, että tämä hautautuisi jonnekin vanhojen postauksian kommenttilaatikoihin.

    Ajattelin nimittäin vinakata Inkelle (hon), etta hänen haikailemansa Minimarketin kiilapohjat ovat myynnissä kii.se -sivustolla. Olin itselleni etsimässä sieltä ihan muuta, ja nuo hyppäsivät eteeni. Lisäksi hintaa on alennettu 500 kruunua, ja muutenkin tuossa tulee käytettyä hyväksi halpa kurssi kruunulle. Toivottavasti kokoja löytyy :)

    http://webshop.kii.se/system/search/product.asp?id=2999

  2. Voi kiitos vaivannäöstäsi! Harmi, kengät olivat kuitenkin kuulemma todella loppuunmyydyt. Ehkä seuraavassa elämässä! Onneksi maailmasta eivät kuitenkaan kauniit kengät lopu kesken, tästä lisää myöhemmin.. :)