täysin täyteen

Avaimet, rahat, kortit, mp3-soitin ja puhelin. Olisikohan vielä jotain, minkä voisin tunkea housujen taskuihin tai povariin? Senhän takia taskut ovat olemassa, että ne voi täyttää jollain. Tai noh…

Itse kyllästyin ylitäysiin taskuihin jokunen vuosi sitten ja aloin suosiolla käyttämään käsilaukkua. Miehekäs olo! Niin sanotun ”mursen”  (toim. huom.: man purse) kanssa tunnen pientä yhteenkuuluvutta Frendien Joeyn kanssa, ainakin toisinaan. No, laukku voi olla miehelläkin hieno, vaikkei olekaan vielä niin yleinen miesten asuste. Läppärilaukut tuntuvat vielä toistaiseksi olevan niitä ainoita laukkuja, joita miehet kantavat käsissään. Valmistajien omat, ankeat harmaat kangaslaukut ajavat varmaan asiansa, mutta miksei laukku voisi olla samalla toimiva ja hieno?

Sandqvist - Otto Brown

Miten olisi esimerkiksi tämä hyvällä tavalla vanhan näköinen ruskea nahkalaukku Sandqvistilta? Kyllä ne vaatteetkin näyttävät huomattavasti paremmalta ja istuvatkin paremmin, kun taskuja ei ole täytetty täysin täyteen.

Sandqvist Otto, 249 €, saatavilla viikolla 36, myös mustana.

Kommentoi

  1. Kiitos kommenteistanne Jenni ja Yvonne, onnistuimme muutoksia tehdessämme poistamaan tämän artikkelin kertaalleen (ja kaivamaan sen taas esiin Googlen välimuistista..) ja siinä menivät teidänkin sanalliset panoksenne.

    Kateeksi käy, jos tämmöisiä tosiaan kirpparilta löytää… :)

  2. Unelmoin The Last Bagista. Ihania.

    http://www.pietbreinholm.dk/

  3. Oi.. olipas hienoja laukkuja ja täysin uusi tuttavuus itselleni. Missä hintaluokassa Pietin laukut liikkuu?

  4. Oon joskus jopa mailannut Pietille ja kysynyt, en vaan enää millään muista. (Eli tuskin kamalan halpoja / kalliita.)

  5. No ehkä se ei ollut IHAN yhtä hieno, mutta jos vähän simppelimpikin malli kelpaa, niin kannattaa pitää kirppiksillä silmät tarkkana. :)