talk to me

Tim Gunn

”Work, work, work!”

Olemme uudistuneet hieman.

”Holla at your boy!”

Tulimme ulos kaapista ja jatkamme kirjoittamista tästä eteenpäin ihan omilla nimillämme. Kategoriat ”han” ja ”hon” säilyvät käytössä edelleen, niistä voi selata halutessaan erikseen mies- tai naisjuttuja. Joskus olemme kuitenkin samaa mieltä kaikesta ja tällöin kirjoitamme yhdessä nimellä ”issues”. Toivottavasti tämä muutos helpottaa tämän tajunnanvirtamme hallintaa ja helpottaa lukemista, antakaa palautetta mikäli jotain tulee mieleen.

”Carry on.”

Kommentoi

 1. Pieni, huomaamaton, mutta erittäin toimiva muutos :)

  Tämä blogi on lyhyen elinkaaresa aikana vakuuttanut ainakin minut (uskoakseni monet muutkin) ja ollut kaivattu lisä blogikatraaseen. Kiitos teille!

 2. Kiva jos tykkäät, eiköhän tämä itsestäkin ala kohta tuntumaan helpolta.. Toistaiseksi olen täällä aivan sekaisin uusien tunnusten ja salasanojen ja toimintatapojen kanssa :)

  Ja vielä kivempi jos tykkäät näistä meidän höpinöistä, intoa riittää joten eiköhän jatkoa seuraa. Kiitos itsellesi, lupaahan tulla jatkossakin :)

 3. Ah, Tim Gunn one linereineen on ihan paras!

  bloginne on muuten todella mukava :)

 4. Kivaa, että tulitte ulos ”kaapista”, Inke ja Jan!

  Mutta mistä johtuu, että bloginne alaotsikkona ollut Definitely Maybe on nyt Talk to Me? Vai oonko vain hieman tyhmä…

  Eikä oo Tim Gunnin voittanutta. Ei ole.

 5. Definitely Maybe oli rakkaan lapsen työnimi, Talk to me silkka kunnianosoitus Tim Gunnin ylivertaisuudelle. Kaikenlaista sitä! :D