timberrrr!

Niin Flowssa kuin Band Of Horsesin keikalla sain nähdä kenties ennätysmäärän ruudullisia kauluspaitoja. Kaiken maailman väriyhdistelmien ja kuosien keskellä tunsin itseni ruutupaidattomana kuokkavieraaksi metsurien vuosikokouksessa.

Ruutpaidat: Paul Smith, Pendleton

Näissä olisin kuitenkin sulautunut joukkoon oikein mainiosti. Vasemmalla näkyy Paul Smithin syksyn uutuus Red Ear Shirt ja oikealla vuorostaan Pendletonin Fireside-niminen ruutupaita. Molemmissa on samanhenkinen tummanpuhuva värimaailma, joka on hyvin lähellä sydäntä varsinkin näin syksyn saapuessa. Paul Smithin tulkinnassa ruutupaidasta on kuitenkin jotain kiehtovampaa. Se tuntuisi enemmän edistykselliseltä, siinä on jotain uutta. Vaikka Pendletonin kauluspaita on todella hieno, päällä se saattaisi tuntua enemmän henkilökohtaiselta comebackilta 90-luvun puoliväliin ja grunge-aikoihin.

(kuva Trés Bien Shop)

Kommentoi

  1. Ruutupaitoja on (ollut aina) ainakin urheiluvaatemerkeissä. Mutta eipä taida olla ihan sama juttu?

  2. Hyvinpä taipuu ruutu myös toimistoympäristöön ja kaupunkielämään, kunhan leikkaus on slimmi ja materiaali perusflanellia kevyempi :)

    / han

  3. No katsopa sitten vaikka fjällräven ja haglöfs. Monenlaista löytyy.

  4. Hei näitä muuten saa tilattua suomesta yksinoikeudella meiltä http://www.mashmarket.com

    Kiitos!

  5. niko: Hieno homma! Valitettavasti vaikuttaa kuitenkin siltä että teiltä on M-koko myyty jo loppuun? Norse Project kiinnostaa myös!