why you little!

Räpsin täällä edelleen itseäni viivottimella näpeille, hakkaan päätäni seinään ja itken itseni uneen.

The Apple Tree - Nerd Bunny Ring

Nörttipupusormus ei olisi maksanut Kabirissa kuin muutaman kympin ja vouhotin siitä päivin öin aktiivisesti ainakin kolmen viikon ajan. Kehitimme sisäpiirin vitsin siitä, kuinka jotain halutessani nostaisin sormuskäden kohti erästä henkilöä, jonka haluaisin toiveeni toteuttavan ja antaisin pupun tuijottaa.

Vitsi meni niin pitkälle, että eräänä päivänä tuhersin etusormeni alimpaan rystysväliin kuulakärkikynällä hyvin etäisesti sormuksen pupua muistuttavan piirroksen. Kaikesta tapahtuneesta huolimatta jätin säästäväisyyspäissäni sormuksen tilaamatta. No, nörttijänis on ollut loppuunmyyty jo useamman kuukauden, hetkellistä järkevyyspuuskaani kadun edelleen.

Minimarket - Wedge Zipper Boot

Ja miksikö nuo kengät eivät ole jalassani? Kiva, että yritän tehdä niiden eteen kaikkeni nyt – vain puoli vuotta liian myöhään! Minimarketin kiilapohjistahan oli viime talven malllistossa nyöritetty, ison hypen aikaansaanut versio. Vihasin niitä, ne näyttivät mielestäni takavuosien Kummeli-sketsien tamppaajakengiltä. Takavetskarilla varustettu kevään malli taas iski kovaa niin minuun kuin myös noin jokaiseen ruotsalaiseen muotibloggaajaan. Kuolasin kenkien perään pitkään ja ahkerasti parissa verkkokaupassa, laskin pennejäni ja suunnittelin asuja kenkien ympärille.

Tilata en sitten kuitenkaan uskaltanut, kengät eivät varsinaisesti olleet aivan ilmaisetkaan ja korkokenkähistoriani on mitä melkoisen lyhyt. Pelkäsin päätyväni ostamaan kallista kaapintäytettä. Melko mielenkiintoinen pelkotila siihen nähden, että olin aivan fiiliksissä kengistä koko kevään. Keväisellä Tukholman reissulla sitten hypistelin ja silittelin näitä kenkiä, kokoani siinä liikkeessä ei ollut mutta pienellä vaivannäöllä olisin uskoakseni nämä kotiinviemisiksi saanut. Kiva, kun en sitten jaksanut nähdä sitä vaivaa. Hyvä etten, saanpahan istuskella vielä elokuun viimeisinä päivinäkin koneella, googlettaa epätoivoisena second hand -löydön toivossa sekä lähetellä anovia maileja Minimarketin suuntaan.

Hauskaa, että olen onnistunut rakentamaan itselleni ilmeisen tiukan tyylillisen sähköpaimenaidan. Jos haikailen jonkun erilaisen ja hassuhkon perään, napsauttaa oma kulunrajoittimeni minua sormille. Heräteostoksia ei tule tehtyä, mutta olisin kiitollinen jos olisin herännyt tekemään nämä ostokset ajoissa. Olisikohan näistä menetyksistä jotain oppinut?

Kommentoi

  1. Minimarketin vetskarikiilathan löytyvät myös ss10-mallistosta uudestaan, eli silloin sitten.

  2. Jeps, mutta olen vielä vähän skeptinen unelmani toteutumisen suhteen, kun näytöskuvissakin kengät ovat vilahdelleet vain turkooseina mokkaversioina. No, odotetaan! Soitettiin Minimarketeille perjantaina ja sieltä sanottiin, että jotain ”samankaltaista” ilmestyy nettikauppaan syyskuun aikana.

  3. […] se jo tiedetty, että kornit pukukorut ovat heikko kohtani. Piippu oli […]

  4. […] Ostin korvikkeeksi kivat, ehkä jopa enemmän minun näköiset versiot kengistä, mutta näiden ”originaalien” näkeminen saa minut epätoivoiseksi ja pahalle mielelle. Omani ovat ehkä enemmän minua, mutta nämä vetskarilliset ovat minulle pakkomielle. […]

  5. […] niin tekisi, koirathan muistuttavat omistajiaan. Eräskin russelin perhepiiriin kuuluva bloggaaja näki vuosi sitten kengät, joita ei kuitenkaan itselleen saanut ja googlasi niitä sitten […]

  6. […] niitä saa, puoleen hintaan. Plaah, tuntuu hieman pahalta kun ottaa huomioon paljonko kärsin aikoinaan oman parin saadakseni. Muutama on näiden perään kysellyt joten tässäpä niitä nyt olisi, […]