Kommentoi

 1. Awwwwwwwwwwwww!

 2. Kaipaan ohjeistusta: Minkä ikäisenä noin tarkalleen ottaen ihminen olisi liian vanha vetääkseen päähänsä hyljepipon?

  En saa tuota päästäni (no pun intended).

 3. Hih, luulin että kuvassa on vauvelin villatöppönen !! Ihana

 4. kiitos vinkistä, taitaapi olla, että tuo meikäläisen lapsonen saa mutsin ihan omin käsin kutoman pipan! :-)

 5. Miksi kaikki haluaa näitä lapsille? :D Tarkoittaako tämä nyt sitä, että olen auttamattomasti liian vanha mm. hyljepipoille ja joudun vaan ihastelemaan muksuja joilla on söpöimpiä tavaroita ikinä?

  Mikä tämä mun kummallinen mieltymys kaikkeen hölmöön ja lapselliseen on? Miten se linkittyy muuten niin minimalistiseen makuun?

  Identiteettikriisi? :)

  Spots, veikkaan että Siena on enemmän ns. kohderyhmää :D

 6. heh, mä tunnistan itsessäni tuon saman minimalistin, joka pitää lapsellisista asioista – joskin maltillisissa määrin. :-) mutta hei, jos sienan hyljepipo onnistuu, mä pykään sulle samanlaisen. ;-)

 7. vielä pätkä: kävin tänään tukholman formex-messuilla. kaiken koru-, vaatetus- ja sisustussälän seassa oli miljoonittain ihania puuleluja. harmillista, että puljut eivät saaneet harjoittaa suoramyyntiä…

 8. Pistähän mut hyljepipojonoon :D 75 euroa hyvästä vitsistä on ehkä hieman liikaa, mutta jos alle tuon summan pykäät niin olen valmis tekemään itsestäni naurunalaisen norpan!

  Hitsi kun siellä ois kaikkia messuja ja kivaa puuhaa. Pelkään, että meidän 6 tuntia ei riitä mihinkään… No, täytyypäs järjestää pidempi reissu ensi kerraksi.

 9. Hmm, mä oon kolkytkolme, ja tykkään lapsellisista jutuista aina vaan!

  Siis en todellakaan pukeudu kaikenkirjavasti peppipitkätossuksi, mutta juuri tuollaiset hauskat ja ennen kaikkea suloiset päähineet kuten tämä hyljepipo tai se myöhemmin esittelemäsi nörttipupusormus iskevät minuun täysillä! Mulla on esimerkiksi muutamia kivoja (lue: lapsellisia) heijastimia.

  Pahoin pelkään, että innostun moisista vielä kuusikymppisenäkin, jos niin vanhaksi elän.

 10. Olkoot miten höpöhöpöjuttuja tahansa, mutta eivät kai ne täysin turhia ole jos ne kaikessa lapsellisuudessaan saavat leveän hymyn kasvoille? :) Pipo jää ehkä väliin (ainakin tuo originaali versio), mutta seuraavan kovaa kolahtavan hassuttelutavaran joutunen hankkimaan.

 11. vaikka kuinka tuijotan kuvaa en pysty käsittämään.

  miten niin tuo pipo on hyljepipo??? se on ihan selvä jääkarhu—tupsut ovat sen korvat, pienet mustat pisteet silmät ja suuri musta läikkä nenä, olkoon nuo keskikokoiset läntit sitten vaikka posket, ihan sama mitkä, mutta hyljettä en siitä saa millään.

 12. Ne keskikokoiset läntit ovat siis silmät, pienet läntit ”kulmakarvat” :D Ota pari askelta näytöstä taaksepäin, ehkä se hahmottuu sitten.

  No, jälleen YKSI syy jättää pipo nettikauppaan. :)