filippa k f/w 2009 miehille

Filippa K:n mallistoista löytyy aina muutamia vaatekappaleita jotka päätyvät omalle toivelistalle, tässä suhteessa he eivät ole koskaan tuottaneet pettymystä. Harmittaa kuitenkin todella paljon, että heidän tarjontansa miehille on Helsingissä niin suppea. Stockmann lienee ainoa jälleenmyyjä, eivätkä heidänkään sisäänostajansa koskaan onnistu tilaamaan valikoimiinsa juuri niitä omia suosikkeja, perusvarmaa kamaa vaan.

Filippa K Jacket

Tämä kaksirivinapitettu pikkutakki herätti saman tien innostusta ja pakottavan tarpeen päästä sovittamaan sitä. Pikkutakin laatikkomalli ja pituus on juuri täydellinen ja värivalintakin on ajankohtainen. Antrasiittiharmaahan on kuitenkin syksyn väri, ainakin Pradan mukaan. Kuka minä olen väittämään vastaan?

Filippa K Cardi

Pappavillatakeista taitaa tulla toinen suurempi juttu minulle tänä syksynä. Toivottavasti tämä luomus on juuri niin pehmeä ja lämmin kuin miltä se näyttää. Se olisi todella helposti yhdistettävissä kaulus- tai t-paitaan ja näyttäisi kaiken lisäksi varmasti loistavalta myös pikkutakin kanssa.

Loput mallistosta on nähtävissä täällä.

(kuvat Filippa K)

Kommentoi

  1. Siistiä, Käytännöllistä ja kaunistakin. Miksi suomalainen mies ei kiinnitä enemmän huomiota pukeutumiseensa? Jos ei ”Anttilasta ja Haloselta” saa, maailma on täynnä nettikauppoja!