Kommentoi

 1. Hei vaan!
  Onko tama se sama jakku, jota myydaan Mintun putiikissa? Olen ollut jo kuukausitolkulla kahden vaiheilla sen ostamisen suhteen, mutta jostain syysta jahkaan ja jahkaan. Mita itse pidat jakusta ja tuntuuko se kovinkin laatikkomaiselta? Sinansa malli on kiva, mutta suht harteikkaana ei ko. ominaisuutta tarvitsisi enaa korostaa. Kiitos neuvosta!

 2. Moikka,

  Sama jakku taitaa olla kyseessä :) Itse olen tykännyt jakusta, koko kesän ahkeran käytön jälkeen helmaan ja laukun hihnan kohdalle oli tullut pientä nyppyä, mutta ne lähtivät nukkaleikkurilla ja jakku on taas iskussa.

  Mikään siroharteinen en ole itsekään, tuossa jakussa ei ole ollut mitenkään tavanomaista kaapimpi olo. Hyvä hinta-laatu-malli-suhde! :)

 3. Sinähän olet ollut sievänä liikenteessä! :) Tuo Marcin laukku näyttää näpsäkältä. Itselläni on siitä iso versio, jonka olen tilannut net-a-porterista. Mistä olet omasi hankkinut, ja satutko tietämään saako niitä enää? Onko siinä pitkä olanylihihna, vai lyhyempi olkapäälle asettuva hihna?

 4. Heh, kiitos :) Marcin laukku on ollut ihan järjettömän hyvä ostos, tarpeeksi vähäeleinen ja sinne mahtuu ihan järjettömän paljon tavaraa kokoonsa nähden. Se on nimeltään Percy (jännää – Marcilla on toinenkin laukkumalli, jonka nimi on Percy ja se on ihan erilainen), tän talven mallistossa laukku näyttäisi olevan messingin värisillä lukoilla, mun laukussa ne on hopeiset. Lisäksi uuden mallin nahka oli mun mielestä vähän ohuempi ja sileämpi kuin mun veskassa. Niitä uusia oli Beamissa saatavilla vielä tovi sitten, sieltä omanikin on peräisin.

  Hihna on ehkä jopa hieman ylipitkä olanylihihna ainakin tällaiselle kääpiölle, olen toisinaan sitaissut hihnan solmulle lyhentääkseni sitä.

 5. Huippu tuo venyttelykuva! Ja ihana asu. Matalat nauhakengät ovat olleet haussa jo ikuisuuden, ja näköjään tarvitsen myös valkoisen tai vaaleansinisen paitamekon.

 6. Ei se aina ole niin vakavaa :D Vagabondilla tuntui olevan aika huippuja matalia malleja, eiköhän muiltakin noita syysuutuuksien mukana putkahtele. Nuo kengät ainakin yllättivät mut positiivisesti painavalla pohjallaan – ne eivät todellakaan olleet mitkään tossukat vaan kunnon herrainkengät!

  / hon

 7. […] ehkä siltä että se olisi jo täällä nähty. Tadaa – löysin reissujen ja illanviettojen vakiovaatteeni valkoisena versiona enkä voinut jättää jotain näin toimivaa hankkimatta toisessakin […]