swenglish

Patrik Ervell a/w 2009

Ruotsalaissyntyisen, nykyään kai amerikkalaiseksi tituleerattavan Patrik Ervellin syksyn mallisto on omasta mielestäni melko ailahteleva ja epätasainen, muta toisaalta malliston parhaat hetket ovatkin sitten todella onnistuneita. Oman makuni mukaan parhaat palat tarkoittavat – totta kai – mustia ja harmaita päällystakkeja, pikkutakkeja, ohuita neuleita sekä raikkaita valkoisia kauluspaitoja. Myönnän olevani fani, mitä moisiin tulee. Vaatteiden lisäksi rakastan kuvista välittyvää huoliteltua, mutta samalla niin rentoa tyyliä ja tunnelmaa. Hienoa ja inspiroivaa.

(kuva Patrik Ervell)

Kommentoi

  1. Harvinaisen hauskan näköistä, kun puvun housut on kääritty rullalle. Aluksi olin katsovinani, että ne olisi laitettu sukkien sisään. Tosin ei sekään ole huono idea.