*blush*

Hirmuisen kivan ja vauhdikkaan festariviikonlopun jälkeen peilistä tuijotti väsynyt mörkö. Hieman aamukuuden jälkeen soinut herätyskello tappoi kaiken viikonlopun aikana kerätyn elämänilon. Naama oli paperinvalkoinen lukuun ottamatta niitä muutamaa punaista laikkua, jotka olivat tainneet syntyä yrityksistäni tukehduttaa itseni tyynyllä yön painajaisunien piinatessa.

Suihku ja kahvi tekivät pelastautumisessa osansa, meikkipussi lopun. No, muina päivinä lopputulos olisi saattanut edelleen häiritä, tänä maanantaina tästä tuloksesta sopi olla kiitollinen. Kiitokset poskipunalle – se tuo naamaan eloa, ainakin oikein levitettynä.

MAC Cosmetics - Just a Pinch Gel Blush

Kun tämä purkki loppuu, vedän kunnon itkupotkuraivarit. MAC Cosmeticsin Just a Pinch -geeliposkipuna kuuluu käsittääkseni johonkin MAC:in vuotuisista kausikokoelmista, enkä tiedä onko sitä enää edes saatavilla. Toivottavasti.

Poskipunageeliä on helppo levittää, kunhan vähän harjoittelee. Voidemaista, läpikuultavaa väriä neuvottiin levittämään meikkivoidesiveltimellä, joka alkoi kyllä toimia heti kun oppi hankaamaan siveltimestä värin määrää vähemmäksi kämmenselkää vasten. Häivytysvetoja niin kämmenelle kuin poskipäille saa siveltimellä vetää niin monta kertaa, että lisähäivyttelyn ei enää uskoisi olevan mahdollista – ja sitten vielä kerran. Rajat saa vielä taputella tasaisiksi meikkisienellä, mutta pieni vaivannäkö kannattaa. Lopputulos on mielestäni sopivan luonnollinen ja jotenkin freesi, varsinkin kun tästä jää punastuksen lisäksi pieni kuulto poskiin. Vannon suurta rakkautta tällaisille purkkipunastuksille, ne taitavat olla seuraavaksi paras juttu heti joidenkin onnekkaiden poskien luontaisen söpöpunotuksen jälkeen.

Kun tämä purkki loppuu, taidan vihdoin antaa mahdollisuuden jo vuosia kuolaamalleni tuotteelle jota en koskaan raaski ostaa ulkomailla enkä jostain syystä koskaan muista nettitilauksia tehdessäni. Mutta että poskipunavesi, miten sen kanssa sitten toimitaan?

Benefit Cosmetics - Benetint

(kuvat makeupforlife.net ja Benefit Cosmetics)

Kommentoi

 1. Benefitin poskipunavesi on yksi lempparituotteistani. Laitan pari tippaa molemmille poskille ja levitän sormilla – ihanan luonnollinen ja raikas sävy. Vaikuttaa tosin mainiolta tuo Macinkin puna.

 2. Sara, taisit kommentillasi juuri valaa uskoa tulevaan :) Benefit it is, ehkä varmuuden vuoksi jopa ennen Macin geelipunan loppua.

  /hon

 3. itse olen taysin addiktoitunut benefitin posietintiin, joka on benetintin pinkki versio. kulutan helposti kokonaisen pullon parissa kuukaudessa…. ei haittaa vaikka on kalliimpaa kun muunlaiset punat, en usko etta haluan enaa koskaa vaihtaa mihinkaan muuhun.
  toimii myos todella hyvin huulissa.

 4. ja lisaisin viela, etta tuotekuvaus ei tosiaankaan liiottele punan kestossa. mulla on kaikki geeli, vaahto, puuteri, hopohopo -punat ollu aina poissa parissa tunnissa, kun posietintin kanssa ei nayta kuolleelta viela illallakaan.

 5. Posietint kiinnostaa myös, mutta tollaista persikkahohdetta korvaamassa on tällä hetkellä vielä toinen kulttituotepuna, Narsin Orgasm. Siitä tuntuu toisinaan jäävän vähän liian kullankimalteinen jälki, joskohan Posietint hoitaisi homman ilman turhaa kimallusta. Pakko yrittää käyttää entiset loppuun ennen uusien tilaamista, vihaan puolikkaita, vanhentuneita pakkeleita joita en raaski heittää pois ajoissa.

 6. Toimiiko nuo vaikka olisi alla hieman meikkivoidetta, meneekö se suttuun?

 7. Ainakin tuo Macin geeli on toiminut hyvin meikkivoiteen kanssa, se on joko liukunut nätisti päälle tai sulautunut pohjaan, kun en ole asiaa edes tullut ajatelleeksi :)

 8. […] Benetint -poskipunavedestä (kuvassa) olen haaveillut pitkään. No, nyt minulla on pullo. Kevyen ja freesin näköistä jälkeä tällä saa, ja punaiset […]