flow 09

Huh huh. Kotona tauolla, Cats on Fire oli päräyttävä. Kohta vielä tarkastamaan Lily Allenin kisakunto ja kenties sen jälkeen vielä Fever Rayn show, jolta Tavastian keikan perusteella on lupa odottaa melkoisen paljon.

Paikalla otettujen valokuvien yleinen taso antaa olettaa Suvilahden festarialueen sijaitsevan ikiaikaisen intiaanien hautausmaan päällä, ainakin allekirjoittanut näyttää jokaisessa paikan päällä otetussa kuvassa sen verran riivatulta että jätän ne suosiolla kotikoneelle odottelemaan kovalevyn tuhoutumista. Saattaa toki olla, että mm. alueelta käteistä vastaan saatavalla kuohuviinillä voi olla joku yhteys kuvien kautta linjan tasaisen korkeaan laatuun.

No, riivattu paikka tai ei, mutta vaatteet sinne piti kuitenkin päälle laittaa. Itse päädyin seuraavanlaisiin kokonaisuuksiin, kuvassa vasemmalta oikealle perjantai-sunnuntai.

Flow-viikonloppu 2009

Perjantai:
Merimiesviitta A.P.C.
Vaarinnappineule viitan alla Acne
Farkut April 77
Kengät A.P.C.

Lauantai:
T-paita Acne
Hame Acne
Risti Antti Asplund
(+Whyredin mokkakengät, jalkateräni suoristuivat jälleen menosuuntaan saatuani kengät jalkaan)

Sunnuntai:
Neule + huivi Acne
Risti Antti Asplund
Kengät A.P.C.
Laukku Marc by Marc Jacobs

Kommentoi

 1. Ihania lookkeja, tuo merimiesviitta on jo terminä niin mahtava, puhumattakaan käytännön toteutuksesta!

  Löysin tänne Paras aika vuodesta -blogin kautta, ja tykkään kovasti. Olin jo ehtinyt toivomaan luontevaa pariskunnan tyyliblogia, tämä on sellainen. :)

 2. Kiitos, kiitos ja kiitos :) Tulethan toistekin.

  Merimiesviitta taitaa olla övereintä mitä omistan, ellemme ota lukuun tyyliini nähden kohtalaisen räväkkää paljettipaitaa josta luopuminenkaan ei tunnesyistä ole mahdollista. Yleensä pyrin hankkimaan jotain helposti yhdisteltävää ja monikäyttöistä – viitalla taas on tapana varastaa show eikä se ole toistaiseksi tullut toimeen kuin farkkujen kanssa. Mutta toisaalta viitta päällä on aina ollut hyvä olla, pieni hulluttelu piristää!

  /hon

 3. Kaunista, kaunista! Pidän erityisesti tuosta sunnuntain asusta: yksinkertaista mutta oivaltavaa.

  Mäkin kurkistin tänne Paras aika vuodesta -blogin vinkkaamana, ja ihastuin oitis! Pläräsin eilen kaikki postauksenne läpi, mutta aion lukea niistä ajatuksella jokaikisen, jahka löydän sopivasti aikaa. Teillä kahdella on niin upea tyyli, että aivan sanattomaksi vetää. Kivaa muuten seurata myös tyyliasioista kiinnostuneen miehen aatoksia.

  Siis: aivan mahtavaa löytää inspiroiva suomenkielinen tyyliblogi! Teitä aion seurata!

 4. Kiitos Vimps :) Sunnuntain vaatteissa ainakin oli tarpeeksi lämmin – edellisistä illoista viisastuneena raahasin mukaani vielä Filippa K:n lyhyen villakangastakin ja kiskoin sen harteilleni heti kun kello löi 21.

  Kiva kuulla että tykkäilet, tulehan sinäkin käymään jatkossa täällä meillä! Arvostamme.

  /hon

 5. Heh, juuri omalla tontillani kirjoitin palelleeni Flowssa pe ja la joten sununtaina harrastin roimaa kerrospukeutumista. Villakangastakkia en sentään kaivanut naftaliinista mutta talviUGGeja jo harkitsin.. :)