brownies

Kenkäkaappiini ovat jo ilmestyneet mustat, harmaat ja jopa siniset nahkakengät.. Mutta ruskeat loistavat vielä jostain kumman syystä poissaolollaan. Nyt kun syksy on oven takana, päätin listata mieluiset syyskengät. Palkintokorokkeelle mahtuvat Hopen Charlie Boot, Wings + Hornsin Leather Service Boot sekä A.P.C:n Sheepskin Lined Boot. Palkintosijoja en vielä kyennyt jakamaan.

Brownies

A.P.C:n kengät tarjoaisivat pikkaisen ”siistimmän” vaihtoehdon kilpailijoihin verrattuna, mutta Hopen ja Wings + Hornsin kenkien rosoisuus vetävät ehkä kuitenkin pidemmän korren. Hopen Charlie Bootsit ovat olleet kaikista pisimpään toivelistallani, mutta nyt saattaa kyllä käydä niin, että Wings + Hornsin kengät kiilaavat kärkeen. Näin ainakin kuvien perusteella, lopullisen voittajan suostun julkaisemaan vasta sovitettuani molempia kenkiä. Tiukaksi menee, mutta menköön.

(kuva Gravity Pope, A.P.C. ja Hope)

Kommentoi

  1. Menipä bloginne suoraan sijalle nro 1.

  2. Vilpittömät kiitokset ja tervetuloa uudestaan :)

    /hon + han

  3. […] Charliesta voi ilmeisesti olla edes mustasukkainen, sillä myös Jan on yllätetty haikailemasta miehekkään Charlien […]